David Beckham: Ένας easy rider με πράσινο... χυμό!

Γωγώ Φούντα
David Beckham: Ένας easy rider με πράσινο... χυμό!

Γιατί πάνω απ' όλα είναι αθλητής!

Η αδυναμία του David Beckham για την μεγάλου κυβισμού μηχανή του είναι γνωστή. Ο superstar του ποδοσφαίρου και εσχάτως και μοντέλο, κάθε φορά που βολτάρει στους δρόμους του Los Angeles μεταμορφώνεται κυριολεκτικά σε... πειρατή της ασφάλτου!

Κάπως έτσι τον τσάκωσε και ο φωτογραφικός φακός φορώντας φυσικά το κράνος του, γιατί ακολουθεί και τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς, ένα τζιν, ένα Τ-shirt και αρβύλες στο mood του μηχανόβιου, κάνοντας τις βόλτες του σε μία προσπάθεια προφανώς να ξεφύγει λίγο από τα δύσκολα και συνεχή πατρικά του καθήκοντα αλλά και τη... γκρίνια της Victoria!

Μόνο που, όσο κι αν η εμφάνισή του ήταν άγρια, κάποιες παλιές συνήθειες, και κυρίως αυτές της υγιεινής διατροφής, δεν ξεχνιούνται ποτέ! Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι από την τσέπη του ξεπρόβαλε ένα μπουκαλάκι με πράσινο υγρό! Καφές δεν ήταν, μπύρα σίγουρα όχι,είπαμε είναι ευσυνείδητος οδηγός, οπότε ο David μη θέλοντας να βγει από το πρόγραμμά του, πήρε μαζί και το... δυναμωτικό του ρόφημα!

Πώς νομίζετε ότι διατηρείται το κορμί στο κάτω κάτω; Γιατί είπαμε, η μηχανή θέλει tattoo και αγριάδα αλλά και το κορμί θέλει θυσίες και πράσινο smoothie! Mπράβο David...

Διαβάστε επίσης:

Romeo Beckham: «Χτύπησε» τατουάζ ίδιο με του μπαμπά του!

Δείτε το David Beckham να κυκλοφορεί γυμνός στους δρόμους του Los Angeles

Ο David Beckham πήρε τη Harper και πήγαν γήπεδο