Oι... μηχανόβιοι του Hollywood

Γωγώ Φούντα
Oι... μηχανόβιοι του Hollywood

Όταν παίρνουν φόρα, φόρα κατηφόρα!

stars του Hollywood εκτός από δόξα και φήμη, έχουν και αμύθητες περιουσίες. Τόσο μεγάλες μάλιστα που θα έφταναν για να ζήσουν και τα δισέγγονά τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλουν μονίμως να αυγατίζουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Ο καθένας τους διαθέτει το λιγότερο 5 σπίτια, επαύλεις για την ακρίβεια, και φυσικά αμέτρητα πολυτελή αυτοκίνητα! Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, μία νέα μόδα έχει κατακλύσει το Hollywood που δεν είναι άλλη από τις μηχανές. Και όταν μιλάμε για μηχανές, δεν εννοούμε τα... παπάκια που μας φέρνουν τις πίτσες αλλά μηχανές μεγάλου κυβισμού από αυτές που ανεβαίνεις πάνω και κάνεις το σταυρό σου!

Από τους πιο διάσημους και πιστούς μηχανόβιους του Hollywood είναι ο Brad Pitt, τον οποίο σπανίως βλέπουμε να οδηγεί αμάξι, καθώς μάλλον προτιμά την ταχύτητα και την ελευθερία που δίνει η μηχανή. Η αλήθεια είναι ότι με έξι παιδιά μάλλον έχει ανάγκη την ελευθερία περισσότερο από τον καθένα! Πάντως οι... τούμπες που έχει φάει ουκ ολίγες φορές δεν τον έχουν πτοήσει στο ελάχιστο ώστε να την... παρκάρει και λίγο στο γκαράζ του! Ακόμα ένας διάσημος και σέξι κύριος ο οποίος έχει αδυναμία στην ταχύτητα είναι ο David Beckham, του οποίου η λατρεία για την πολυτέλεια, είναι γνωστή. Εκτός λοιπόν από τα αμέτρητα σπορ αμάξια του, διαθέτει και μηχανές, έτσι για να τις καβαλάει και να... καθαρίζει το μυαλό!

Ένας star που ίσως να μην περιμέναμε να οδηγεί μηχανή, λόγω του ατσαλάκωτου προφίλ του, είναι ο George Clooney ο οποίος μπορεί να μην την έχει κάνει προέκταση του σώματός του, αλλά όποτε βρίσκει λίγο χρόνο, την καβαλάει και κάνει τις βόλτες του! Η πιο νέα γενιά του Hollywood, μάλλον έχει απαρνηθεί εντελώς την επιλογή του αυτοκινήτου και μετακινείται αποκλειστικά με μηχανές. Ανάμεσα στους easy riders είναι οι Justin Timberlake, Ryan Gosling, Orlando Bloom και Ryan Reynolds, οι οποίοι μάλλον στο πέρασμά τους αναστατώνουν τα θηλυκά, αν φυσικά τους αναγνωρίζουν έτσι όπως είναι φασκιωμένοι οι περισσότεροι!

Εκτός φυσικά από τα άγρια αγόρια, το Hollywood έχει και... άγρια κορίτσια! Tori Spelling και Pink λατρεύουν να οδηγούν τις μηχανές τους και να κάνουν τους αντρούληδές τους να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να γυρίσουν σπίτι!

Διαβάστε επίσης:

Chanel No5 - Μέρος Δεύτερο

Ryan Gosling: Έβγαλε βόλτα την μαμά του

Julia Roberts: Έσωσε την σχέση του George Clooney