Ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στην τηλεόραση για το 2012;

Ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στην τηλεόραση για το 2012;

Ο 34χρονος ηθοποιός έχει το πιο υψηλό κασέ από όλους!

Ύστερα από την κατάκτηση ενός μικρού αλλά θαυματουργού ρόλου για την δημοφιλή σειρά του CBS "Two and a Half Men". Παρά τις συμμετοχές σε ταινίες και κάποιους πρωταγωνιστικούς ρόλους αυτό το μικρό άνοιγμα στην τηλεόραση ήταν που τον οδήγησε στη σημερινή του κατάσταση. Καθόλου άσχημη κατάσταση μιας και το όνομά του έρχεται πλέον πρώτο στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στην τηλεόραση, σύμφωνα με το Forbes.

Δεν είναι άλλος από τον Ashton Kutcher. Στα 34 του πια και με έναν νέο έρωτα να καίει με την πιο σέξι γυανίκα του κόσμου Mila Kunis, υποδύεται από την περασμένη χρονιά τον Walden Schmidt, ρόλο του του αποφέρει $24 εκατομμύρια το χρόνο κλέβοντας τον τίτλο από τον Charlie Sheen!

b



Στη δεύτερη θέση έρχεται ο πρωταγωνιστής του "House" , ο θρύλος πια Hugh Laurie με $18 εκατομμύρια, ενώ αμέσως μετά βρίσκουμε τον πρωταγωνιστή του αμερικανικού σήριαλ "Men Of a Certain Age" , τον Ray Romano με $17,8 εκατομμύρια.

Ο δύο φορές βραβευμένος με Emmy, Alec Baldwin είναι επόμενος στη λίστα για το "30 Rock" μαζί με τον πρωταγωνιστή του "NCIS" Mark Harmon που συμπληρώνουν το top 5 με ένα ετήσιο εισόδημα $15 εκατομμυρίων από τον βασικό τηλεοπτικό τους ρόλο και μόνο. Βάλτε ταινίες, περιοδικά, διαφημίσεις, επιχειρήσεις μαζί!

Ακολουθούν οι Tim Allen, Patrick Dempsey, Jon Cryer, και Jim Parsons με αμοιβές που ξεπερνούν τα $10 εκατομμύρια...

Διαβάστε ακόμη:

Γέννησε η Megan Fox και το ανακοίνωσε μέσω facebook!

H Naomi Watts αναβιώνει την πιο γενναία στιγμή στη ζωή της πριγκίπισσας Diana

Όλο μέσα! Οι... λαίμαργοι celebrities του Hollywood