Λιάγκας vs Σταμάτη: Παραλίγο τσακωμός on air!

Λιάγκας vs Σταμάτη: Παραλίγο τσακωμός on air!

Λιάγκας Vs Σταμάτη! Όπου να'ναι θα τσακωθούν και στον αέρα.

Λιάγκας Vs Σταμάτη! Όπου να'ναι θα τσακωθούν και στον αέρα. Στο τσακ τον γλιτώσαμε σήμερα το καβγά. Αφορμή στάθηκε δήλωση του τραγουδιστή Nivo, ο οποίος είπε ότι θα παντρευτεί, ωστόσο ο γάμος δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για εκείνον, απλά σέβεται την επιθυμία της συντρόφου του να γίνει γάμος, γιατί αυτό καθεαυτό το μυστήριο συνήθως γίνεται επειδή το θέλει η γυναίκα. Με το που τελείωσε το βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Είχα κάνει ακριβώς την ίδια δήλωση πριν παντρευτώ. Ακριβώς την ίδια δήλωση».

«Δε νομίζω ότι είχες κάνει τέτοια δήλωση, εγώ για την ακρίβεια πιστεύω ότι εσύ πιο πολύ το ευχαριστήθηκες», του απάντησε με ύφος η Φαίη, που όχι μόνο διαφώνησε αμέσως, αλλά μάλλον δεν της άρεσε και πολύ αυτό που είπε ο Γιώργος. Εκείνος όμως επέμεινε: «Ακριβώς την ίδια δήλωση είχα κάνει».

Στο σημείο εκείνο τους διέκοψε η συνεργάτιδά τους Σάσα Σταμάτη που συμφώνησε με την Φαίη, λέγοντας και εκείνη ότι ουδέποτε ο Λιάγκας είχε πει πως δεν τον ενδιέφερε να παντρευτεί. «Στον γάμο σου άλλα έλεγες. Ότι επιτέλους την παντρεύτηκα! Και δεν νομίζω ούτε εγώ να έχεις κάνει ποτέ τέτοια δήλωση», του είπε.

Τα «αίματα» άναψαν στο πλατό του πρωινού με αφορμή την δήλωση για την οποία ο Λιάγκας επέμενε ότι έχει κάνει, ενώ όλοι οι υπόλοιποι έψαχναν να βρουν πού το έχει πει αυτό. Μέχρι που ο Λιάγκας, απευθυνόμενος στην Σταμάτη, είπε: «Ακου να σου πω, να διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα των άλλων όχι τα δικά μου. Εδώ δεν σε παίρνει».

«Μα δεν έχεις κάνει τέτοια δήλωση πίστεψέ μας», είπε εκείνη, αλλά τίποτα. «Το κακό είναι ότι αυτό το πράγμα δεν θα είναι έτσι μέχρι να τελειώσει η εκπομπή αλλά θα με πάει έτσι και μετά την μία», κατέληξε ο Λιάγκας.

Ψυχραιμία παιδιά, ψυχραιμία. Μην τα βγάζετε όλα στον αέρα. Πρώτον πρέπει να είστε διακριτικοί και δεύτερον έχετε και γυναίκα ετοιμόγεννη... Ειρήνη υμίν...Αλλωστε το αποτέλεσμα είναι ένα ότι είστε μια χαρά και περιμένετε και τον διάδοχο. Αρα πού είναι το πρόβλημα;

Πηγή:gossip-tv.gr