Πόση είναι η περιουσία της Britney Spears;

Πόση είναι η περιουσία της Britney Spears;

Τα περιουσιακά της στοιχεία αποκαλύφθηκαν.

Πριν λίγες ημέρες βγήκαν στη δημοσιότητα κάποια επίσημα έγγραφα που αποκαλύπτουν τα περιουσιακά στοιχεία της pop star Britney Spears. Κάθεστε;

Στις 31 Δεκεμβρίου του 2010, λοιπόν, ξεπερνούσαν τα 32 εκατομμύρια δολάρια (το ακριβές ποσό είναι 32.376.140,90 δολάρια) με τα μετρητά της να αγγίζουν τα 14 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται μέρος από τα 68 εκατομμύρια που είναι η είσπραξη της ομάδας της από την τουρνέ του 2011 και χωρίς τα 15 εκατομμύρια που πληρώνεται για να κρίνει στο X Factor.

Τα ίδια έγγραφα μας έδωσαν και μία γεύση από τα έξοδα μιας star τέτοιου βεληνεκούς. Χονδρικά, λοιπόν, το 2010 ξόδεψε περίπου 300 χιλιάδες για την φροντίδα των παιδιών της, 27 χιλιάδες για καθαριότητες, 61 χιλιάδες για την γκαρνταρόμπα της, 60 χιλιάδες για έξοδα αυτοκινήτου (ακόμη και αν το 2010 δεν είχε αυτοκίνητο), 19 χιλιάδες το μήνα για την ενοικίαση του σπιτιού στην περιοχή Calabasas της California, 5 χιλιάδες το μήνα για ρεύμα, 1800 δολάρια το μήνα για γκάζι και 2 χιλιάδες δολάρια το μήνα για νερό.

Διαβάστε επίσης:

Μια ιστορική κόντρα αναβιώνει: Britney Vs Christina ξανά

Britney Spears: δε θέλω να γίνω σαν τη Kim Kardashian

Britney Spears: Ξοδεύει ολόκληρη περιουσία για να είναι fit στον γάμο της