O Colin Firth ξέχασε το Oscar του στην τουαλέτα

O Colin Firth ξέχασε το Oscar του στην τουαλέτα

Αλλά όταν είσαι οColin Firth, δεν σε νοιάζει και ιδιαίτερα.

Κατά γενική ομολογία, το Oscar Α' Αντρικού ρόλου άνηκε δικαιωματικά στον Colin Firth για τον ρόλο του βασιλιά Γεωργίου του ΣΤ' στην ταινία «The King's Speech», και όλοι περιμέναμε πως η Ακαδημία θα συμφωνήσει μαζί μας και θα του το δώσει, όπως και έγινε.

Φαίνεται όμως πως ο Firth δεν το περίμενε, κι έτσι μετά τον πολύ γλυκό και χιουμοριστικό λόγο του κατά τη βράβευση (ίσως ο μόνος αξιόλογος ευχαριστήριος λόγος, να σημειώσουμε) και αφού η τελετή έληξε, ο ηθοποιός μέσα στην ταραχή του ξέχασε το αγαλματίδιο στις ανδρικές τουαλέτες του Kodak Theater. Ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι και μάλιστα υπό την επήρρεια μιας τόσο σημαντικής νίκης, τι να σου κάνει. Ευτυχώς το βρήκε μια βοηθός του βεστιαρίου και του το επέστρεψε.

Βέβαια, όπως μάθαμε, ο ηθοποιός έχει μια τάση στο να χάνει τα βραβεία του, μιας και ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί με το BAFTA που κέρδισε πριν λίγο καιρό, το οποίο και ξέχασε σε ένα μπαρ.

Όταν όμως είσαι ο Colin Firth, με όλη τη γοητεία, το ταλέντο, την αναγνώριση και την βρετανική προφορά που συνεπάγεται αυτό, αν χάσεις και δυο-τρία βραβεία κάποια στιγμή δεν νομίζουμε πως θα σε πειράξει.