Οι 12 πιο ανθυγιεινές συνήθειες του Hollywood!

Οι 12 πιο ανθυγιεινές συνήθειες του Hollywood!

Τι... παρακάνουν οι διάσημοι;

Οι celebrities μπορεί να έχουν πολλά καλά, να ζουν το American dream να δείχνουν πάντα στιλάτοι λεπτοί, λαμπεροί και περιποιημένοι- είναι όμως και αυτοί άνθρωποι και μας υπένθυμίζουν ότι λάθη, κάνουμε όλοι.

Εκτός από αυτό, τα αγαθά κόποις κτώνται. Το ίδιο και οι κάλοι! Κάπως έτσι καταστρέφουν τα πόδια τους οι διάσημες όταν αποφασίζουν να κυκλοφορούν μονίμως πάνω σε 12 ποντα ή και ψηλότερα σαν την Victoria Beckham καλή ώρα. Η πιο γνωστή ορθοπεδικός του Hollywood Camelia Davtyan, M.D, έχει πολλές διάσημες σθενείς με κότσι, χονδροπάθεια, δισκοπάθεια, αυχενικό (ναι από τα τακούνια) και πολλά άλλα.

Το κάπνισμα, είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε ηθοποιούς και τραγουδιστές. Αγχολυτικό για τους περισσότερους ή απλά κακή συνήθεια για άλλους το τσιγάρο έχει ρόλο πρωταγωνιστή στα στόματα των περισσότερων ακόμη κι αν δηλώνουν πως δεν καπνίζουν. Όπως μέχρι πρότεινος η Mary-Kate Olsen.

To καμπούριασμα, μπορεί να βασανίσει ακόμη και τον πιο έμπειρο φωτογράφο. Οι περισσότερες σταρς το κάνουν, ιδίως οι νεότερες κάτι που δεν δικαιολογείται όταν στέκεσαι στο κόκκινο ψαλί, ούτε όταν είσαι η Kristen Stewart.

Άκυροι γάμοι-διαζύγιο αστραπή... Άλλη μία μάστιγα του Hollywood που άλλοτε παραπέμπει σε διαφημιστικό κόλπο και άλλοτε σε απλή ηλιθιότητα. Αμέτρητα παραδείγματα ανά τους αιώνες. Τελευταίο και πιο γελοίο Kim Kardashian και Chris Humphries.

Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Ένα σπορ που όταν συνδυάζεται με ακριβό αμάξι μπορεί να οδηγήσει αθώους περαστικούς στο νοσοκομείο και να αποφέρει πολλά πρωτοσέλιδα ιδίως όταν οι δράστες ονομάζονται: Pariw Hilton, Britney Spears, Charlie Sheen, Lindsay Lohan κλπ....

Solarium. Πολλοί καίγονται με λιγότερο δραστικούς τρόπους από ό, τι θα φανταζόταν κανείς. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το πορτοκαλοκαφεκεραμιδί είναι trendy. Donatella, Valentino και πολλοί άλλοι ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτούν.

Δίαιτες γιο-γιο. Μία τον βλέπεις και βάζεις δύο καρέκλες να καθίσεις και την άλλη ανησυχείς αν πάσχει από ανορεξία. Jessica Simpson και Oprah Winfrey για σταματήστε και σκεφτείτε!

Energy drinks: αντί για καφέ στο χέρι οι περισσότερες κυρίες κρατούν και από ένα μαγικό ποτό με ταυρίνη και άλλα έκδοχα για να νιώθουν τονωμένες. H Lindsay Lohan και η Pink από τις... εθισμένες του είδους!

Καθαρκτικά υγρά και νηστεία. Χυμοί φρούτων και λαχανικών με μικροουσίες και αφεψήματα που οδηγούν στη τουαλέτα είναι άλλη μία μανία που γίνεται τουλάχιστον μία μέρα την εβδομάδα ή μία ολόκληρη εβδομάδα το μήνα. Η δίαιτα αυτή απαιτεί αποχή από τις στερεές τροφές. Fergie, Madonna και Demi Moore πιστές του είδους.

Τι πιο νόστιμο μια δύσκολη ή βαρετή στιγμή από λίγο νυχάκι. Αηδιαστικό ακούγεται, ξέρω. Αν το έκανε όμως η Keira Knightly, η Britney Spears, η Mischa Barton, η Tyra Banks- πως θα σας φαινόταν;

Πισωγυρίσματα: Ε, προφανώς βαριούνται να διαβάζουν καινούρια πρωτοσέλιδα για τους νέου έρωτές τους και παρά το ξύλο ή το κέρατο και τις προσβολές που μπορεί να φάνε από τους πρώην συντρόφους τους επιστρέφουν! Kristen Stewart και Robert pattinson, Chris Brown και Rihanna, Scarlett Johansson και Sean Penn...

Κόλλημα με το twitter επιτέλους! Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν πάθει εξάρτηση με το smartphone. Προέκταση του χεριού τους έχει γίνει το κινητό και τα δάχτυλά τους είναι καρφωμένα στην εφαρμογή. Kim kardashian, Lindsay Lohan, Lady Gaga, Miley Cyrus, Kanye West οι πιο εξαρτημένοι.

Διαβάστε ακόμη:

Britney Spears: Στο φως άγνωστες λεπτομέρειες για την μάχη της με τους εθισμούς

Athens X-clusive Designers Week: Συνέντευξη με το Μιχάλη Ασλάνη!

Ροκ σταρ από κούνια: Ποιος είναι ο τραγουδιστής που τρελαίνει τις γυναίκες;