Justin Timberlake- Jessica Biel: Η κακόγουστη έκπληξη στον γάμο τους

Justin Timberlake- Jessica Biel: Η κακόγουστη έκπληξη στον γάμο τους

Ο φίλος του γαμπρού προφανώς έχει λίγο περίεργο χιούμορ

Στον γάμο τους, που έγινε το Σαββατοκύριακο στο Borgo Egnazia resort στη Νότιο Ιταλία, Justin Timberlake και Jessica Biel δέχτηκαν, από έναν από τους κολλητούς του γαμπρού, και συγκεκριμένα τον μεσίτη Justin Huchel ένα λίγο περίεργο (και καθόλου αστείο, κατά την γνώμη μας) βίντεο.

Όπως γράφτηκε στο Gawker, οι καλεσμένοι του υπερπολυτελή γάμου, είχαν την ευκαιρία να δουν στο -διάρκειας οχτώμησι λεπτών- βίντεο, με τίτλο «Οι φίλοι σας από το Χόλιγουντ, που δεν κατάφεραν να έρθουν», άστεγους του Λος Άντζελες να εύχονται στο ζευγάρι για τον γάμο του. Ο Huchel πήρε μία κάμερα και βρέθηκε στις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Πόλης των Αγγέλων όπου βρήκε άστεγους και τρανσέξουαλ και τους ζήτησε να ευχηθούν στους νιόπαντρους. Στο βίντεο, ένας από τους συνεντευξιαζόμενους, απευθυνόμενος στο ζευγάρι, λέει: «Justin και Jessica έχω να σας δω πολύ καιρό. Ελπίζω ο γάμος να πάει καλά. Το δώρο μου είναι στο ταχυδρομείο».

Το νέο ξεσήκωσε αντιδράσεις όσον αφορά το γούστο αλλά και την ηθική του Huchel, του οποίου ο δικηγόρος έσπευσε να απαντήσει. «Ο κύριος Huchel έφτιαξε το βίντεο, για να προβληθεί σε ιδιωτικό χώρο, και ήταν ένα προσωπικό αστείο για τον κύριο Timberlake, ο οποίος δεν είχε ιδέα για την ύπαρξή του». Εμείς έχουμε μόνο να πούμε ότι, βλέποντας το βίντεο, νιώσαμε ντροπή. Δείτε το εδώ και πείτε μας πώς σας φάνηκε: Αστείο ή κακόγουστο;

Διαβάστε ακόμα:
Justin Timberlake-Jessica Biel: Η πρώτη φωτογραφία του γάμου τους
Justin Timberlake-Jessica Biel: Ένα φωτογραφικό άλμπουμ που, σίγουρα, θα σας κάνει να γελάσετε!
Πόσο πούλησαν ο Justin και η Jessica τις φωτογραφίες του γάμου τους;