Γιατί ο Θανάσης Ευθυμιάδης γίνεται νταλικιέρης;

Γιατί ο Θανάσης Ευθυμιάδης γίνεται νταλικιέρης;

Στα παρασκήνια μιας φωτογράφησης

Ο χειμώνας που έρχεται, θα είναι ζόρικος για τον θανάση Ευθυμιάδη, τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκτός από την παράσταση "Άντρες έτοιμοι για όλα", στην οποία παίζει και γδύνεται τις 5 ημέρες της εβδομάδας, θα δουλέψει και το Δευτερότριτο, το οποίο κάτω από άλλες συνθήκες θα το αφιέρωνε στον εαυτό του και στην οικογένειά του.

Όμως οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του θανάση δεν τον αφήνουν να ημερήσει και έτσι μόλις έπεσε στα χέρια του το χειρόγραφο της Κατερίνας Μαγγανά, ήταν σχεδόν αδύνατο να πει όχι. Έτσι ο Θανάσης θα αφιερώσει τις Δευτέρες και τις Τρίτες του στο μονόλογο "Εύη από ευτυχία" τον οποίο σκηνοθετεί ο Ακύλας Καραζήσης και την παραγωγή ανέλαβε ο Κώστας Σπυρόπουλος. Η παράσταση θα ανέβει μέσα στο Νοέμβριο, στο θέατρο Αποθήκη και ο Θανάσης υποδύεται τον Φώτη, έναν σαρανταπεντάρη νταλικέρη, ένα λαϊκό παιδί από την Τούμπα της Θεσσαλονίκης, που ζει με τη μάνα του.

Έτσι λοιπόν για τις ανάγκες της παράστασης ο Θανάσης φωτογραφήθηκε με μια νταλίκα –την οποία βρήκε μόνος του- κοντά στο παλιό αεροδρόμιο. Η φωτογράφηση διάρκεσε 2-3 ώρες με τον κίνδυνο της μπόρας να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια όλων. Μαζί του ήταν ο παραγωγός Κώστας Σπυρόπουλος, ο σκηνοθέτης Ακύλας Καραζήσης, ενώ ο Κλήμης Εμπέογλου έχει ένα μικρό ρόλο στην παράσταση.