Hollywood report: δείτε πώς ντύνονται για το Halloween τα διάσημα πιτσιρίκια

Hollywood report: δείτε πώς ντύνονται για το Halloween τα διάσημα πιτσιρίκια

Τα celebrity παιδιά του Hollywood ντύνονται και κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Το αμερικάνικο Halloween έφτασε για άλλη μια φορά και για όσους δεν έλαβαν μέρος στη χθεσινή freeday ποδηλατάδα με θέμα το Halloween (η δική μας Αποκριά αργεί ακόμα) , μία αναδρομή στις στολές των λιλιπούτειων μπόμπιρων που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα. Εμπνευστείτε από την ευρεσιτεχνία και τη φαντασία των celebrity τέκνων και πάρτε ιδέες για τις δικές σας στολές.

H Angelina Jolie δε ντύνεται ποτέ αποκριάτικα γιατί μάλλον έχει μπουχτίσει από τους πολλούς ρόλους. Τα παιδιά της πάλι Zahara και Maddox τα έντυσε από την κορυφή ως τα νύχια μάγισσα και κομάντο αντίστοιχα, ενώ εκείνη αρκέστηκε σε λίγο λευκό σπρέυ.

Η Suri Cruise είναι η μικρή κοκεταρία του Hollywood. Το κορίτσι που αντιλαμβάνεται κάθε μέρα σαν καρναβάλι καθώς κάνει κανονικό dress up, παίρνει τη μαμά του Katie Holmes από το χέρι και σαν άλλη νεράιδα ρωτάει "trick or treat";

Φυσικά ούτε λόγος για στολές και μεταμφιέσεις στην περίπτωση της αψεγάδιαστης Victoria Beckham. Ο γιος της από την άλλη έχει άλλη γνώμη γι΄αυτό φοράει τη στολή του super ήρωα και προσγειώνεται στην αγκαλιά της fashionista μαμάς.

Η Jennifer Garner είναι πιο πολύ των μεταμφιέσεων και μας το δείχνει. η διάσημη ηθοποιός μεταμφιέζεται μαζί με την κόρη της Violet σε σκυλάκια Ted και Fred και μας κάνουν να χαμογελάσουμε.

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό και τολμήστε να φορέσετε αυτό το σαββατοκύριακο (ναι έχουμε Halloween εκτός από Εθνική επέτειο) έστω και μία μάσκα, θα νιώσετε άλλοι άνθρωποι!

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί οι διάσημοι κατάφεραν να παντρευτούν κρυφά (ναι συμβαίνουν και τέτοια)
Kim Kardashian- Tamara Ecclestone: ποια μας πέταξε πιο πολύ τα μάτια έξ