Για τα καρναβάλια: Ποια είναι η χειρότερη Halloween celebrity μεταμφίεση;

Για τα καρναβάλια: Ποια είναι η χειρότερη Halloween celebrity μεταμφίεση;

Δείτε και αποφασίστε με ένα comment, αλλά μην πάρετε ιδέες για τις Απόκριες που έρχονται.

Τι και αν εμείς μεταμφιεζόμαστε τις Απόκριες με τα καρναβάλια, ο υπόλοιπος κόσμος φορά τις τρομακτικές στολές του στο Halloween του Οκτωβρίου. Φυσικά οι celebrity που περνούν το χρόνο τους πηγαίνοντας στη party, δεν χάνουν την ευκαιρία να βάλουν τη στολή τους, γιατί πόσο black tie look να κάνουν και αυτοί; Και όπως κάθε χρονιά και αυτό το Halloween υπήρχαν οι πετυχημένες μεταμφιέσεις και άλλες που δεν ήταν για γέλια, αλλά μάλλον για κλάματα. Ψηφίστε τη χειρότερη με ένα comment.

Christina Milιan
Η αοιδός κάποτε είχε βγάλει ένα πετυχημένο τραγουδάκι, αλλά από τότε πέρασε στην αφάνεια. Με το look cupcake δισκομπάλα προσπάθησε να τραβήξει τα βλέμματα όλων πάνω της και τα κατάφερες για όλους τους λάθος λόγους.

Kim Kardashian
Αγαπάμε τις γοργόνες όπως όλα τα μυθικά πλάσματα, αλλά η στολή της Kim Kardashian το χαλάει για όλους μας με αυτή την υπερβολικά sexy αμφίεση που στερείται φαντασίας. Καλύτερα να μην ντυνόταν καθόλου.

Paris Hilton (και στις δύο εμφανίσεις)
Ναι εντάξει η Paris καπάρωσε ένα από τα ωραιότερα twink male models, το River Viiperi και μπράβο της, αλλά είτε ως τραπουλόχαρτο είτε ως Ινδιάνα είναι απλά ακαλαίσθητο πλάσμα που δείχνει τόσα παραπάνω από όσα θέλουμε να δουμε. Του χρόνου καλόγρια Paris μήπως και γλιτώσουμε.

Christina Aguilera
Και εμείς χαιρόμαστε αγαπήμενη για τα παραπάνω κιλά μας, αλλά φροντίζουμε όλα όσα περισσεύουν στο σώμα μας τουλάχιστον να ξεχύνονται παντού. Περιττό το νάζι στη φωτογραφία Christina μας.

Fergie
Εντάξει η Fergie είναι σε αυτή τη λίστα επειδή γενικά αντιπαθούμε τις στυλιστικές επιλογές της, γιατί η μεταμφίεση της είναι πολύ πετυχημένη ως drag queen Barbie, αλλά με φόβο παραδεχόμαστε πως μας αρέσει πιο πολύ και από την original. Sorry, Fergie.

Διαβάστε ακόμα:
Christina Aguilera: Πιο παχουλή από ποτέ, φοράει καυτό σορτς
Hollywood report: δείτε πώς ντύνονται για το Halloween τα διάσημα πιτσιρίκια