Ποιες celebrity εξασκούν ακόμη το άθλημα της... κούνιας;

Ποιες celebrity εξασκούν ακόμη το άθλημα της... κούνιας;

Κούνια που τις κούναγε!

Mε αφορμή την τελευταία εμφάνιση επί σκηνής της Gwen Stefani, είπαμε να ρίξουμε μια ματιά στα αρχεία μας και να θυμηθούμε μία παιδική λατρεία. Την κούνια!

Πολλοί είναι οι διάσημοι, που για χατίρι των παιδιών τους ή όχι δεν έχουν τερματίσει την επαφή με το ας το πούμε σπορ. Είτε στις live εμφανίσεις τους είτε στο φυσικό περιβάλλον της παιδικής χαράς, ανεβαίνουν στο ... εκκρεμές και ταλαντεύονται κόντρα στον άνεμο.

Με μία γρήγορη και πρόσφατη αναδρομή ανακαλύψαμε ουκ ολίγες μεγαλοκοπέλες που αρέσκονται να κουνιούνται! Η Pink είναι ίσως η πιο χαρακτηριστική, μιας και πάντα φροντίζει να έχει μία κούνια στη σκηνή την οποία χρησιμοποιεί για άκρως επικίνδυνα ακροβατικά. Τελευταία θύματα η Katy Perry και Gwen Stefani. Όσο για την Mariah Carey, θέλησε κι αυτή να τιμήσει το trend επί σκηνής, πάλι καλά που δεν θρηνήσαμε θύματα.

In real life τώρα αυτές που για χάρη των μικρών αγγέλων τους πάνε πέρα δώθε συχνά πυκνά είναι η Jessica Alba και η Gisele Bundchen. Υπάρχουν βέβαια κι εκείνες που το ευχαριστιούνται σε κάθε ευκαιρία, ανεξαρτήτως γονεικών υποχρεώσεων. Ποιες τoυ δίνουν και καταλαβαίνει; Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, η Victoria Beckham και φυσικά η Milla Jovovich.

Καμαρώστε τις!

Διαβάστε ακόμη:

Τι έκανε την Katie Holmes να «πεθάνει» από ντροπή;

Ποιος (παντρεμένος και πατέρας) star επιθυμεί διακαώς μία νύχτα με την Mila Kunis;

Οι ανησυχητικά αδύνατες celebrities