Τα έτσουξε η Christina Aguilera και ο σύντροφός της

Τα έτσουξε η Christina Aguilera και ο σύντροφός της

Στο κρατητήριο κατέληξε το γνωστό ζευγάρι μετά από έλεγχο της αστυνομίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αστυνομικοί σταμάτησαν αργά τα ξημερώματα το αμάξι της δημοφιλούς τραγουδίστριας για έναν τυπικό έλεγχο.

Οδηγός ήταν ο σύζυγός της, ο οποίος μετά το εξειδικευμένο αλκοτέστ φάνηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, αρκετά παραπάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Η 30χρονη καλλιτέχνης αποδείχθηκε πως είχε πιει επίσης παραπάνω από όσο επιτρέπεται και έτσι κατέληξαν μαζί στο τμήμα.

«Δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό της και δεν υπήρχε κάποιος να εγγυηθεί την ασφάλειά τους», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας για το συμβάν, και τόνισε πως η τραγουδίστρια δεν ενεπλάκη σε κάποια αξιόποινη πράξη. Οι δύο celebrities αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση.

Η Christina Aguilera πλήρωσε εγγύηση 250 δολαρίων, ενώ ο σύζυγός της έδωσε κάτι παραπάνω, το ποσό των 30.000 δολαρίων. Μετά τον John Galliano, φαίνεται να έχει πέσει επιδημία αλκοόλ στους celebrities ανά τον κόσμο.

Ευτυχώς για το ζευγάρι, δεν είχαν την τύχη του άτυχου σχεδιαστή ο οποίος πλήρωσε το μεθύσι του με την απόλυσή του από τον οίκο Dior.