Ποιας star ο παππούς αποκάλεσε το στήθος της «αυγά κολλημένα σε τηγάνι»;

Γωγώ Φούντα
Ποιας star ο παππούς αποκάλεσε  το στήθος της «αυγά κολλημένα σε τηγάνι»;

Σίγουρα όχι αυτό που θα λέγαμε φιλήσυχος γεράκος!

Eίναι διάσημη, όχι μόνο για τις υποκριτικές της ικανότητες, αλλά και την άψογη εμφάνισή της. Ο λόγος για τη διάσημη ηθοποιό Gwyneth Paltrow, η οποία μπορεί να αποτελεί αντικείμενο του πόθου και πρότυπο γυναικείας ομορφιάς, αλλά όπως φαίνεται δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη.

Πρόσφατα, η star του κινηματογράφου, έκανε μία αναδρομή και μίλησε για την εποχή που γύριζε την ταινία που της χάρισε και το Oscar το Shakespeare In Love. Συγκεκριμένα, η Gwyneth αναφέρθηκε στις γυμνές σκηνές που περιείχε η ταινία και το πώς είχε προσπαθήσει να προετοιμάσει την οικογένειά της, για τα topless πλάνα της που θα έβλεπαν!

Μάλιστα, όπως είπε, ανησυχούσε ιδιαιτέρως για τον παππού της καθώς ήταν ένα αρκετά συντηρητικό άτομο. Λίγο πριν μπει λοιπόν στην κινηματογραφική αίθουσα, τον έπιασε και αφού του είπε ότι θα εμφανιστεί topless του εξήγησε πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη ταινία για την καριέρα της.

Ο παππούς βέβαια, σε μία κρίση ειλικρίνειας, της έδωσε την εξής αποστομωτική απάντηση: «Μην ανησυχείς, έτσι κι αλλιώς το στήθος σου είναι σαν δύο αυγά κολλημένα σε ένα τηγάνι»! Αυτό μάλλον πόνεσε Gwyneth...

Διαβάστε επίσης:

H Gwyneth εμπιστεύεται τις βεντούζες, οι γιατροί όμως όχι

H Cameron Diaz «κομμάτια» από τα ποτά μετά το γάμο του Justin Timberlake

Gwyneth Paltrow: Η fitness ρουτίνα που μεταμόρφωσε το σώμα της