Ποια star άρχισε να τρέχει ολόγυμνη σε ινστιτούτο ενώ έκανε σολάριουμ;

Γωγώ Φούντα
Ποια star άρχισε να τρέχει ολόγυμνη σε ινστιτούτο ενώ έκανε σολάριουμ;

Kάτι δεν πάει καλά με αυτό το κορίτσι!

H Amanda Bynes είναι ένα νέο, όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι το οποίο πασχίζει σθεναρά τον τελευταίο καιρό να γίνει η νέα... Linsday Lohan! Φυσικά εννοούμε, ότι έχει τόσο προβληματική ζωή, συμπεριφορά και συνήθειες όσο και η επίσης νεαρά συνάδελφός της. Τα μπλεξίματά της με την αστυνομία είναι στο καθημερινό της πρόγραμμα, ενώ η εξάρτησή της από τα ναρκωτικά, την έχει κάνει σκιά του εαυτού της και καταστρέφει αργά και σταθερά την όποια καριέρα προσπάθησε να χτίσει κατά την εφηβεία της!

Μία νέα ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, επιβεβαιώνει το χειρότερο σενάριο. Η Amanda πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα! Συγκεκριμένα, και ενώ βρισκόταν για σολάριουμ σε μεγάλο ινστιτούτο, ξαφνικά, και χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, άρχισε να τρέχει σαν τρελή πάνω κάτω και μάλιστα ολόγυμνη. Δυστυχώς, δεν έμεινε μόνο στο δωμάτιο που γινόταν η συνεδρία αλλά βγήκε και στο καθιστικό αφήνοντας γραμματείς και πελάτες με το στόμα ανοιχτό!

«Πετάχτηκε ολόγυμνη έξω από το χώρο που έκανε σολάριουμ και άρχισε να πηγαίνει πάνω κάτω. Χαμογελούσε στον κόσμο και φαινόταν να μην την ενδιαφέρει καθόλου που δεν φορούσε ρούχα. Ήταν φανερό ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», είπε μάρτυρας του όλου σκηνικού.

H ίδια η Bynes όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό, απάντησε: «Δεν έχω προβλήματα. Είμαι 26 ετών και δεν θα τριγυρνούσα ποτέ γυμνή δημόσια. Είμαι μία πολυεκατομμυριούχος εν αποστρατεία. Αφήστε με ησυχη»! Πράγματι, δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα...

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή είναι (δυστυχώς) η επόμενη Lindsay Lohan

Stars και πλαστικές: Ποιοι από αυτούς κυριολεκτικά... παραμορφώθηκαν;

Oικογενειακά δράματα made in Hollywood