To απίστευτο δώρο που έκανε ο Russell Brand στην Katy Perry για τα γενέθλιά της

Γωγώ Φούντα
To απίστευτο δώρο που έκανε ο Russell Brand στην Katy Perry για τα γενέθλιά της

Μήπως θέλει πίσω τη διάσημη τραγουδίστρια;

H Κaty Perry γιόρτασε πριν λίγες μέρες τα 28α γενέθλιά της και όλοι οι διάσημοι φίλοι της έσπευσαν να της ευχηθούν. Ωστόσο, φαίνεται πως τα συγκεκριμένα γενέθλια της επεφύλασσαν αρκετές εκπλήξεις!

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στα αμέτρητα δώρα που δέχτηκε, πήρε και ένα άκρως αναπάντεχο και ομολογουμένως ακριβό. Ο πρώην της Κaty λοιπόν, Russell Brand, σε μία ένδειξη αγάπης αποφάσισε να της χαρίσει ένα πανάκριβο χρυσό βραχιόλι! Εκτός από το βραχιόλι, της χάρισε επίσης ένα χειροποίητο μαξιλάρι, για να το χρησιμοποιεί την ώρα που διαλογίζεται.

«Παρά το γεγονός ότι έχουν χωρίσει, ο Russell ήθελε να της κάνει ένα δώρο για να της δείξει ότι τη σκέφτεται», αποκαλύπτει άτομο από το περιβάλλον του εκκεντρικού μουσικού. Φαίνεται όμως, ότι ο πρώην της δεν ήταν ο μοναδικός της οικογενείας που θυμήθηκε την Katy, καθώς και η μαμά Brand της έστειλε λουλούδια και μία ευχετήρια κάρτα.

Εκτός φυσικά από τον Brand, δώρα έστειλαν στη διάσημη τραγουδίστρια, η κολλητή της Rihanna, o John Mayer και η Cheryl Cole. Eυτυχώς που το κορίτσι μας έχει μεγάλο σπίτι για να μπορέσει να τα βολέψει!

Διαβάστε επίσης:

Ποιο διάσημο ζευγάρι κάνει τόση φασαρία στο... σεξ, που οι γείτονές του φτάνουν στο σημείο να παραπονιούνται;

H Katy Perry πήρε για δώρο γενεθλίων τον John Mayer και δεν ξεκόλλησε από πάνω του (φωτός)

Katy Perry και John Mayer: Ξανά μαζί!