Τους θυμάται κανείς; Ποιο boyband από το χρονοντούλαπο υπάρχει ακόμα στη μνήμη σας;

Τους θυμάται κανείς; Ποιο boyband από το χρονοντούλαπο υπάρχει ακόμα στη μνήμη σας;

Γεροντοpop stars εν δράσει.

Η αλήθεια είναι πως η μουσική κάνει κύκλους και όπως και στη μόδα τα trends κάνουν comeback ξανά και ξανά, έτσι και στο τραγούδι οι τάσεις επαναλαμβάνονται Τελευταία επιστροφή μετά τις προκλητικές-προβληματικές pop star που φυσικά αγαπάμε (βλ. Britney, Rihanna και Lady GaGa) είναι η επάνοδος των boybands, τα οποία χάρη στους One Direction κατάφεραν με τον κόπο των άτριχων ποδιών τους να κυριαρχήσουν ξανά στα chart. Μπορεί πλέον τα boybands να μην έχουν hunky αγόρια (αν υποθέσουμε ότι οι Union J και οι District 3 του αγγλικού X Factor είναι το μέλλον της σκηνής), μπορεί να είναι η χαρά και της έφηβης και της cougar, μπορεί να μην χορεύουν με κλισέ χορευτικές κινήσεις όπως στα 90s, αλλά έχουν αναβιώσει τη μανία της αφίσας και φυσικά τη δουλειά των ωριλά που δέχονται δεκάδες επισκέψεις από κορασίδες που έχασαν τη φωνή τους ουρλιάζοντας έξω από το tour bus της εκάστοτε μπάντας. Η αναπάντεχη και γιγαντιαία επιτυχία των One Direction σε συνδυασμό με την ανέλπιστα υπερεπιτυχημένη επανένωση των Take That που σχεδόν 20 χρόνια από τη δημιουργία τους ξανακάταφεραν να κυκλοφορούν τη μία επιτυχία μετά την άλλη (και να βάλουν τον ξινό Gary Barlow στην καρέκλα του κριτή στο X Factor), ενώ ήδη έχουν πατήσει τα 40, έκανε και άλλα boybands από τα 90s να πιστεύουν ότι έχουν την πιθανότητα να έχουν την ίδια τύχη. Boyzone και Backstreet Boys είναι δύο από αυτά. Τους θυμάται όμως πια κανείς; Πείτε το με ένα comment.

Backstreet Boys
Το να βλέπεις το 2012 τους Backstreet Boys να κάνουν live στην Disneyland, σχεδόν 20 χρόνια μετά την εμφάνιση τους, είναι κάτι τρομακτικό. Και όμως οι μεσήλικες pop star έχουν επανενωθεί και σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν νέο album το 2013. "Get down" αγόρια, γιατί φοβάμαι ότι αντί για επιτυχία θα καταλήξετε να παίζετε σε γενέθλια party ξεμωραμένων 40αρων που κάνουν ομάζ στα χρόνια που δεν χρειάζονταν αντιρυτιδικές κρέμες για να πάνε στο περίπτερο.

Boyzone
Οι Boyzone είναι η μπάντα που ανέδειξε τον Ronan Keating, το ξανθό αγόρι που ίσως θυμάστε από το soundtrack του Noting Hill (ταινία που βλέπετε κάθε φορά που ξαναπιστεύετε στον αιώνιο έρωτα) και έκανε επιτυχία κυρίως στην Ευρώπη στα 90s. Το 2013 αποφάσισαν να γιορτάσουν τα 20 χρόνια τους με tour και νέο album και ήδη έχουν αρχίσει κάποιες δημόσιες εμφανίσεις που απλά προκαλούν τη θλίψη μας, γιατί αντί για νέο υλικό θα έπρεπε απλά να κάνουν τα χαρτιά τους για τη συνταξιοδότηση τους.

Διαβάστε ακόμα:
Παλεύοντας με τη βαρύτητα: Οι celebrities και η χαλάρωση
Τότε και τώρα: Η μετάλλαξη των πιο sexy κοριτσιών της pop