Ποια pop star δέχτηκε πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό;

Γωγώ Φούντα
Ποια pop star δέχτηκε πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό;

Μία νέα καριέρα ανοίγεται μπροστά της;

Λίγες μόλις μέρες πριν αναφερθήκαμε στη συνεργασία της Miley Cyrus με διάσημη και βραβευμένη (!) πορνοστάρ για το video clip του νέου της τραγουδιού, Decisions.

H Miley λοιπόν, στο πλαίσιο της ενηλικίωσης και αλλαγής του γενικότερου στυλ της, αποφάσισε να συμπεριλάβει τη διάσημη πρωταγωνίστρια, Jessie Andrews στην οπτικοποίηση του τραγουδιού της, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδιαιτέρως τολμηρή και πρωτοποριακή!

Φαίνεται λοιπόν, ότι από τη συγκεκριμένη ιδέα δεν ενθουσιάστηκε μόνο η τραγουδίστρια αλλά και το μεγάλο αφεντικό της βιομηχανίας πορνό, Martin Ellison. Ο Ellison λοιπόν, θεώρησε ότι τα δύο σέξι κορίτσια συνθέτουν ένα πολύ καυτό ντουέτο και έσπευσε να τους κάνει πρόταση να πρωταγωνιστήσουν στη νέα του ταινία!

Μάλιστα, έστειλε και γράμμα στη Cyrus λέγοντάς της: «Αφού είδαμε το promo του νέου σου video clip Decisions, ενθουσιάστηκα με το πόσο σέξι και ταιριαστή δείχνεις με την Jessie». Το ποσό που προσφέρει ο κύριος, θα το χαρακτηρίζαμε και αστρονομικό, μιας και είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι και ένα εκατομμύριο δολάρια προκειμένου να ακούσει το μεγάλο ναι από την pop star.

Η Andrews έχει ήδη δεχτεί. Αναμένεται η απάντηση της Cyrus. Λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Ποια διάσημη τραγουδίστρια θα συμπρωταγωνιστήσει με porn star στο καινούριο της video clip;

Ποιο διάσημο ζευγάρι κινδυνεύει να χωρίσει λόγω twitter;

Οι πιο «άτυχες» οδοντοστοιχίες του Hollywood (φωτο)