Ashton Kutcher - Demi Moore: Μάχη στα δικαστήρια για την κοινή περιουσία!

Ashton Kutcher - Demi Moore: Μάχη στα δικαστήρια για την κοινή περιουσία!

Ποιος τελικά δικαιούται τα περισσότερα;

To πρώην ζευγάρι που χώρισε πριν από ακριβώς ένα χρόνο- τον περασμένο Νοέμβριο μετά από 6 χρόνια γάμου. Να σημειώσουμε βέβαια πως υπάρχει η υποψία ότι ο γάμος δεν είναι έγκυρος μιας και τελέστηκε βάσει της Καμπάλα, την οποία ασπάζεται η Demi και πλέον και ο 34χρονος σταρ.

Ο .. γάμος τους έληξε μετά την παράλληλη σχέση που διατηρούσε ο ηθοποιός με την 22χρονη βοηθό σκηνοθέτη από τη σειρά 'Two And A Half Men' , Sara Leal - και από τότε το πρώην ζέυγος βρίσκεται σε διαμάχη για την τεράστια περιουσία του.

Σύμφωνα με τη New York Post: Προσπαθούν να διαπραγματευτούν συμβιβασμό στο δικαστήριο χωρίς να οδηγηθούν σε ανοιχτή δίκη που θα εκθέσει τα πάντα στη δημοσιότητα. Ακόμη δεν συμφώνησαν πάνω στο θέμα του διαχωρισμού των χρημάτων, μιας και ο Ashton ναι μεν κέρδιζε πολλά περισσότερα τα τελευτάι χρόνια του γάμου- δεν θέλει όμως να πληρώσει το μεγαλύτερο μερίδιο!

Ο 34χρονος ηθοποιός που είναι αυτή τη στιγμή ο πιο ακριβοπληρωμένος τηλεοπτικός αστέρας στον κόσμο, κερδίζει £440,000 ανά επισόδειο και κατά συνέπεια £15 εκατομμύρια το μήν. Το σύνολο της περιουσίας τους κυμαίνεται σε £87 εκατομμύρια για εκείνον και £94 για την Demi.

Πολύ εύκολα όμως παρά τις προσπάθειες των δικηγόρων μπορεί η διαμάζχη αυτή να καταλήξει στα δημόσια δικαστήρια. Ο Ashton δεν συμφωνεί με τον τρόπο διαχωρισμού της περιουσίας ενώ η Demi αρνείται να υπογράψει το διαζύγιο, προκειμένο να τραβήξει καθένας το δρόμο του.

Ο Ashton έχει μετακομίσει και συζεί με την σύντροφό του Mila Kunis, την οποία γνωρίζει εδώ και 14 χρόνια από τότε που συμπρωταγωνιστούσαν στη σειρά 'That 70s Show' .
Συμφωνα με το Forbes η Demi απαιτεί διατροφή εφόσον εκείνος παραβίασε τους όρους του γάμου πρώτα ύψους £300,000 το μήνα, κάτι που φαίνεται εξωφρενικό στον νεαρό ηθοποιό και αποκαλεί εκδικητικό. Το ζευγάρι πάνω στη διαμάχη έχει βγάλει πολλά... άπλυτα ο καθένας για τον άλλον προσπαθόντας να δικαιολογήσουν καταστάσεις που έχουν να κάνουν με σεξουαλικές προτιμήσεις, ψυχολογικά προβλήματα, έξεις και άλλα πολλά. Αν προχωρήσουν σε δίκη- που όπως πάει δεν αποκλείεται- αναμένουμε πολλά πρωτοσέλιδα!

Διαβάστε ακόμη:

H μικρή Harper Seven, θερμή φίλαθλος στην εξέδρα, παρέα με τη μαμά Victoria και διάσημο star!

Victoria Beckham- Harper Seven: μαζί και στο μανάβικο

Hollywood report: δείτε πώς ντύνονται για το Halloween τα διάσημα πιτσιρίκια