Ο Channing Tatum ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο

Ο Channing Tatum ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο

H φετινή επιλογή του περιοδικού People

¨Άλλος ένας ωραίος άντρας μπαίνει στον Πάνθεον των πιο σέξι ηθοποιών και πιο συγκεκριμένα στο εξώφυλλο του περιοδικού People με τον πιο σέξι άντρα της χρονιάς (που βρίσκεται εν ζωή). Η Huffingtonpost που έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι στις 14 Νοεμβρίου το περιοδικό θα κυκλοφορήσει με τον Channing Tatum στο εξώφυλλό του.

Ο 32χρονος ηθοποιός που κατάφερε μέσα στο 2012 να έχει 3 ταινίες που ξεπέρασαν σε εισπράξεις το φράγμα των 100 εκατομμυρίων δολαρίων και να βρεθεί στις πρώτες θέσεις της Α List, κλείνει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: Μια τιμητική θέση στους πιο σέξι ηθοποιούς, που πολλοί συνάδελφοι του κυνηγούν με πείσμα, μια και ο τίτλος θα τον ακολουθεί σε κάθε ρεπορτάζ για τα επόμενα χρόνια. Πέρσι η απόφαση του περιοδικού να ψηφίσει τον Bradley Cooper σαν τον πιο σέξι της χρονιάς, ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις, με αποκορύφωμα τη διαμαρτυρία από τους φανατικούς θαυμαστές του Ryan Gosling, έξω από τα κεντρικά γραφεία του περιοδικού στη Νέα Υόρκη.

Πάντως η Huffingtonpost αφήνει πολλές μπηχτές, στη συγκεκριμένη επιλογή του People και μάλιστα αναφέρει ότι έκαναν και οι ίδιοι μια δημοσκόπηση, στην οποία ο Channing Tatum δεν μπήκε καν στη δωδεκάδα.Εμείς εγκρίνουμε και με το παραπάνω την επιλογή του συγκεκριμένου ηθοποιού, όπως επίσης περιμένουμε να δούμε ποιοι θα διαμαρτυρηθούν φέτος έξω απο τα γραφεία.