Ποιος διάσημος γυναικάς δήλωσε ότι βαρέθηκε να ασχολείται με τις γυναίκες;

Γωγώ Φούντα
Ποιος διάσημος γυναικάς δήλωσε ότι βαρέθηκε να ασχολείται με τις γυναίκες;

Η εξομολόγηση ενός ζιγκολό εν αποστρατεία!

Eίναι ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς που έβγαλε ποτέ το Hollywood με 12 υποψηφιότητες για Oscar και αμέτρητες επιτυχίες τόσο εμπορικές όσο και καλλιτεχνικές στο ενεργητικό του. Εκτός φυσικά από το ταλέντο του, φημίζεται και για την επιτυχία του στο γυναικείο φύλο, καθώς θεωρείται ούτε λίγο ούτε πολύ ένας σύγχρονος Δον Ζουάν! Ο λόγος φυσικά για τον εξεπέραστο Jack Nicholson ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε ότι κουράστηκε πια να ασχολείται με γυναίκες!

«Είμαι άτομο των άκρων. Αν κάποιος πει, Jack είσαι γυναικάς, δεν θα το αρνηθώ, αλλά η ζωή ενός ζιγκολό δεν έχει πάντα αίσιο τέλος», είπε ο διάσημος ηθοποιός και συνέχισε, «Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο τίτλος του θρύλου του sex με κάνει να αισθάνομαι άβολα. Δεν έχω πλέον τις δυνάμεις να γυρίζω ταινίες και ταυτόχρονα να κάνω την έξαλλη που έκανα. Γι' αυτό, στη διάρκεια των γυρισμάτων των τελευταίων μου ταινιών, δεν έβγαινα από το ξενοδοχείο μου τα βράδια».

«Όταν κάναμε το The Shining όλα ήταν διαφορετικά. Είμασταν στο Λονδίνο που είναι μία από τις πιο αγαπημένες μου πόλεις. Αρχικά, τα γυρίσματα θα διαρκούσαν 17 εβδομάδες, αλλά ο σκηνοθέτης της ταινίας Stanley Kubrick ήταν τόσο απαιτητικός που τελικά τα γυρίσματα ολοκήρωθηκαν στις 47 εβδομάδες! Έλεγα στον εαυτό μου ότι δουλεύω με τον πιο απαιτητικό σκηνοθέτη του κόσμου και πως κάθε βράδυ θα καίω κυριολεκτικά την πόλη με τα πάρτι μου»!

Εκτός φυσικά από την ερωτική του ζωή, ο Nicholson μίλησε και για τα θέματα θυμού που είχε όσο ήταν νέος: «Ο θυμός πάντα ήταν πρόβλημα για μένα. Φώναζα, έβριζα και μετά από δύο ώρες ηρεμούσα. Δεν μπορούσα να συγκρατηθώ για κανένα λόγο»!

Διαβάστε επίσης:

Oι πιο σέξι «άσχημοι» του Hollywood

Θρυλικές φωτογραφίες από τις καλύτερες στιγμές του φεστιβάλ Καννών

Μήπως ο Jack Nicholson είναι η "κακιά βασίλισσα" στη Χιονάτη;