Βραβεία People’s Choice 2011

Βραβεία People’s Choice 2011

Η φωνή του λαού επέλεξε για άλλη μια χρονιά τους αγαπημένους της καλλιτέχνες.

Η Τετάρτη που μας πέρασε, μπορεί να ήταν μια απλή μέρα για εμάς εδώ στην Ελλάδα, αλλά το L.A. βρισκόταν σε πυρετώδεις ρυθμούς από νωρίς μιας και όλος ο κόσμος περίμενε την τελετή των People's Choice Awards, την ετήσια απονομή βραβείων βάσει ψηφοφορίας του κοινού στους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Όλοι όσοι είναι κάποιοι έκαναν τη βόλτα τους από το κόκκινο χαλί, μοίρασαν χαμόγελα και σκέρτσα στις κάμερες και έκαναν τις τσαχπινιές τους πάνω στη σκηνή του Νokia Theater. Σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται ο κόσμος, άλλωστε, είτε αυτή είναι οικονομική κρίση, είτε πόλεμος, είτε απλώς άλλη μια bad hair day, πάντα θα λατρεύει να παρακολουθεί απονομές βραβείων.

Από τους νικητές της λαμπερής βραδιάς που έφυγαν με το κρυστάλλινο βραβείο στο χέρι, ήταν: ο Johny Depp (Aγαπημένος Άντρας Ηθοποιός), η Kristen Stewart (Αγαπημένη Γυναίκα Ηθοποιός), ο Adam Sandler (Αγαπημένος Ηθοποιός σε Κωμωδίες), ο Hugh Laurie (Αγαπημένος Ηθοποιός σε Δραματική Σειρά / «House»), η Katty Perry (Αγαπημένη Καλλιτέχνης), ο Eminem (Aγαπημένος Καλλιτέχνης), η Rihanna (Αγαπημένη Ποπ Καλλιτέχνης), ενώ τα βραβεία αγαπημένης ταινίας, σειράς και ροκ συγκροτήματος πήραν το «Τhe Twilight Saga: Eclipse», «Dexter» και oι Paramore, αντίστοιχα. Τέλος, αγαπημένο τραγούδι της χρονιάς ψηφίστηκε το «Love The Way You Lie» του Eminem με την Rihanna –παραδεχτείτε το, σε όλες σας είχε κολλήσει για μια περίοδο.

Και του χρόνου.