Kristie Alley: «Η Σαϊεντολογία με έσωσε από την κοκαΐνη»

Kristie Alley: «Η Σαϊεντολογία με έσωσε από την κοκαΐνη»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για ένα άγνωστο ως σήμερα γεγονός.

Η ηθοποιός Kristie Alley, που μετά το αμερικάνικο "Dancing with the stars" ζει μια δεύτερη περίοδο δόξας, μίλησε στην εκπομπή Entertainment Tonight για πολλά, αλλά κυρίως για τον σοβαρό και άγνωστό σε πολλούς, θανάσιμο εθισμό της στην κοκαΐνη.
«Ένοιωθα ότι κινδύνευα από υπερβολική δόση κάθε φορά που έκανα ναρκωτικά» είπε η 61 ετών ηθοποιός. Για ένα χρόνο περίπου έκανα περισσότερο τον Σαββατοκύριακο, μετά έγιναν 3 ημέρες, μετά 4 και μετά 5. Έκανα τόσο πολύ κοκαΐνη εκείνη την εποχή που κάθε φορά που σνίφαρα καθόμουν και μετρούσα τους παλμούς μου και σκεφτόμουν Πεθαίνω, πεθαίνω, πεθαίνω. Ποιος θα συνέχιζε να παίρνει ναρκωτικά μετά από αυτό; Αλλά είναι ένας παράξενος εθισμός που κάνει παιχνίδια με το μυαλό σου»
Και μετά η star ανακάλυψε τη Σαϊεντολογία που τη βοήθησε να σώσει τη ζωή της, όπως η ίδια ισχυρίζεται. Η ίδια αποκαλύπτει: «Ένας φίλος μου, μου έστειλε ένα βιβλίο. Οι περισσότεροι φίλοι μου ήταν εθισμένοι και δεν μου έστελναν βιβλία, αλλά ένας φίλος μου που δεν έπαιρνε ναρκωτικά και ήταν Σαϊεντολόγος μου έστειλε ένα βιβλίο και με κάποιο τρόπο το διάβασα και σκέφτηκα: Αυτό είναι ή η μεγαλύτερη απάτη του κόσμου ή ένας τρόπος να ξεφορτωθώ αυτόν τον αποκρουστικό ψυχαναγκασμό που έχω με τα ναρκωτικά»
Τελικά η νέα θρησκεία ήταν και η σωτηρία για την ηθοποιό, ή οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε και ένα βιβλίο με τίτλο: "Η τέχνη του άντρα (Προτιμώ τον δικό μου al dente )"