Ποιος έσωσε τον Robert Pattinson από την κατάθλιψη;

Γωγώ Φούντα
Ποιος έσωσε τον Robert Pattinson από την κατάθλιψη;

Ο Robert έχει έναν... φύλακα άγγελο!

Είναι διάσημος, ωραίος, σέξι και όπως φαίνεται με πολλές ευαισθησίες! Ο απόλυτος απατημένος του Hollywood λοιπόν, Robert Pattinson, έδωσε μία συνέντευξη στην οποία εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια ότι επί δύο συνεχόμενα χρόνια πάλευε με την κατάθλιψη.

Ο star του Twillight παραδέχτηκε ότι η ξαφνική και τεράστια επιτυχία των συγκεκριμένων ταινιών, του δημιούργησε ανασφάλειες ενώ άλλαξε τη ζωή του μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. «Πέρασα μία μακρά περίοδο κατάθλιψης μεταξύ των 23 και 25 ετών. Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω πουθενά ελεύθερος και να πάω και να κάνω ότι θέλω. Ήμουν καθημερινά πρωτοσέλιδο και μπορούσα να έχω όποιον ρόλο επιθυμούσα. Ήθελα συνεχώς κι άλλο σε όλα τα επίπεδα με αποτέλεσμα να τρελαθώ»!

«Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να ηρεμήσω και να ασχοληθώ σοβαρά με το θέμα. Έβλεπα την Kristen Stewart και τον Taylor Lautner να προχωρούν και να κάνουν κι άλλες δουλειές κι εγώ απλά βρισκόμουν μετέωρος να αναρωτιέμαι απλά ποιος είμαι και που πάω».

«Τότε ήταν που με πήρε τηλέφωνο ο David Cronenberg και μου πρότεινε να παίξω στη νέα του ταινία Cosmopolis. Το σενάριο της ταινίας ήταν ότι πιο ενδιαφέρον είχα διαβάσει εδώ και χρόνια. Κυριολεκτικά με έσωσε από την κατάθλιψη. Έχω δει πολύ κόσμο να τρελαίνεται από την φήμη και τη διασημότητα. Εγώ ευτυχώς γλίτωσα εξαιτίας αυτής της ταινίας».

Διαβάστε επίσης:

Ο Robert Pattinson, ελαφρώς μεθυσμένος, στο show του Jimmy Kimmel (video)

Kristen Stewart & Robert Pattinson:Μετά το κέρατο, σειρά έχει η υιοθεσία!

Η είδηση που περιμένατε: αυτή είναι η πρώτη κοινή συνέντευξη του ζεύγους Stewart- Pattinson (βίντεο)