Συμβαίνει τώρα: Η παρουσίαση των ρούχων της Δέσποινας Βανδή

Συμβαίνει τώρα: Η παρουσίαση των ρούχων της Δέσποινας Βανδή

Όλο το παρασκήνιο της βραδιάς.

Το σημερινό βραδύ της Παρασκευής ήταν αρκετά ζεστό και ιδανικό για την παρουσίαση των ρούχων που έχουν την υπογραφή της Δέσποινα Βανδή. Το κατάστημα chip & Chip στην Κηφισιά έχει ετοιμαστεί για να δεχτεί τους λίγους φίλους της Δέσποινας και κυρίως τους δημοσιογράφους που θα έβλεπαν για πρώτη φορά τη νέα συλλογή των ρούχων Despina Vandi for Chip&Chip.
Η Δέσποινα ντυμένη με μια ολόσωμη λευκή φόρμα που είχε σχεδιάσει η ίδια φυσικά, ήταν στο κατάστημα από νωρίς και σαν σωστή οικοδέσποινα υποδέχονταν τους καλεσμένους, απαντούσε σε ερωτήσεις έδειχνε περήφανη τα ρούχα της και ήταν χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Όσο η βραδιά περνούσε και τα κομπλιμέντα του κόσμου αυξάνονταν, τόσο η διάθεση τη Δέσποινας βελτιώνονταν.
Τα κανάλια και οι κάμερες ήταν από νωρίς στημένα. Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους είδαμε την Φαίη Σκορδά, την Μαρία Ηλιακή, την Τατιάνα Στεφανίδου, την Μαρία Μπεκατώρου, την Όλγα Παυλάτου τη Γωγώ Μαστροκώστα, τη Σάσα Σταμάτη με την κάμερα της εκπομπής, τη Μάσα Φασούλα, την δική μας Νίκη Κάρτσωνα, τον Κώστα Καπετανίδη και τον Φοίβο.
Ο επάνω όροφος του καταστήματος είχε τα ρούχα τη Δέσποινας και σχεδόν όλοι οι καλεσμένοι δοκίμαζαν κοιτούσαν και αγόραζαν κάτι. Η Τατιάνα αγόρασε ένα φόρεμα ενώ η Φαΐη που δεν μπορούσε να διαλέξει κατέληξε να ζητήσει τη βοήθεια της στυλίστας Αλεξάνδρας Κατσαΐτη. Τελικά κατέληξε σε δύο επιλογές. Ένα μαύρο φόρεμα με κολλάν από μέσα και μια πράσινη στενή ολόσωμη φόρμα. Περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ αύριο