Ποιος ηθοποιός ειρωνεύτηκε τον Obama αποκαλώντας τον μουσουλμάνο;

Ποιος ηθοποιός ειρωνεύτηκε τον Obama αποκαλώντας τον μουσουλμάνο;

Και μάλιστα σε αυτόγραφο;

Έναν ηθοποιό λατρεύει ο Πρόεδρος Barack Obama. Βραβευμένο με Emmy, γνωστό πρωταγωνιστή και με σειρές blockbuster στο ενεργητικό του που ο ίδιος παρακαλάει μετά της συζύγου να έχει πρώτος τα DVD με τα επεισόδια που εμφανίζεται πριν ακόμη διατεθούν στην αγορά.

Από αυτόν τον ηθοποιό, λοιπόν, ο πιο αγαπητός Πρόεδρος της Αμερικής αποφάσισε να ζητήσει αυτόγραφο. Ποιος είναι ο τυχερός; Ο star της Αμερικής Damian Lewis. Ο ηθοποιός από τη χαρά του, όπως αποκάλυψε σε Βρετανικό talk show αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να πει κάτι έξυπνο στον Barack Obama. Έχοντας αποκαλύψει πως το Homeland είναι η αγαπημένη του σειρά, οι ηθοποιοί υπέγραψαν ένα DVD box set για τον Πρόεδρο.

Η συμπρωταγωνόστρια Claire Danes έγραψε: «Ήμουν fan σας πολύ πριν γίνετε δικός μου fan» ενθουσιασμένη! Τι έγραψε όμως ο Βρετανός Lewis;

"From one Muslim to another." (=Από τον ένα μουσουλμάνο στον άλλο)

wenn5916970

«Νόμιζα πως έκανα κάτι σπουδαίο και αστείο! Με το που το σκέφτηκα μου φάνηκε τόσο έξυπνο που το έγραψα δίχως δεύτερη σκέψη! Και ύστερα δεν γινόταν να το πάρω πίσω. Δεν περίμενα να παρεξηγηθεί. Μετά έστελνα απολογητικά emails για μία εβδομάδα σκεφτόμενος : 'Ελπίζω να καταλαβαίνει την ειρωνεία'!»

Ειρωνεία... ίσως και δεύτερη λάθος λέξη;

Όταν συναντήθηκαν, πριν το λάθος αυτόγραφο ο ηθοποιός είχε ρωτήσει τον Obama: «Mα καλά που βρίσκετε χρόνο για τηλεόραση»;

Και εκείνος είχε πει: «Κάθε Σάββατο απόγευμα η Michelle πάει για τένις με τα κορίτσια. Εγώ κλείνομαι στο οβάλ γραφείο και κάνω ότι έχω σοβαρή δουλειά. Ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω Homeland»

Καμιά φορά το χιούμορ δεν πρέπει να το μεταχειρίζονται όλοι- ούτε καν οι ηθοποιοί...

Διαβάστε ακόμη:


Η πρώην σύζυγος του Schwarzenegger πλησιάζει τα 60 και είναι κούκλα

Πίσω στον κακό της εαυτό: Δείτε την ατημέλητη (και εμφανώς πιο παχιά) Britney να αγοράζει junk food