Η Ελένη Μενεγάκη «δήλωσε» την κόρη της στα καλλιστεία του 2022;

Η Ελένη Μενεγάκη «δήλωσε» την κόρη της στα καλλιστεία του 2022;

Ήθελε οπωσδήποτε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της

Το 2005 ζούσαμε σε εντελώς διαφορετική Ελλάδα. Μεταξύ άλλων φυσικά, η Ελένη Μενεγάκη ήταν ένα από τα πρόσωπα/σύμβολα του ΑΝΤ1 και τα καλλιστεία ήταν ο θεσμός που το κανάλι είχε επενδύσει. Το πρόσωπο που επίσης είχε συνδεθεί με τα καλλιστεία, δεν ήταν άλλο από την όμορφη και σέξι παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, η οποία κάθε χρόνο -το ίδιο όμορφη όπως και τα κορίτσια που συμμετείχαν- μας σύστηνε τις πιο ωραίες Ελληνίδες. Τα καλλιστεία υπήρξαν το άγιο δισκοπότηρο για κάθε όμορφη Ελληνίδα που ήθελε να κάνει καριέρα στην Ελλάδα και από τις χιλιάδες συμμετοχές (τις καλές εποχές) μόνο ελάχιστες τα κατάφερναν.

Έτσι για να προωθήσουν τα καλλιστεία του 2006 το ζεύγος, τότε, Μενεγάκη Λάτσιου σκέφτηκε να δηλώσει την Λάουρα που μόλις είχε γεννηθεί για να συμμετάσχει στα καλλιστεία του 2022, ως Μις Γιανγκ, όταν θα είναι 17 χρονών. Η μικρή δεν είχε ακόμη όνομα και έτσι αναφέρεται ως μπέμπα, αλλά οι γονείς είναι σίγουροι για τα ταλέντα, τις ασχολίες, αλλά και το ύψος της μικρης.

Το ότι η Λάουρα θα είναι το ίδιο όμορφη με την μαμά της είναι σχεδόν σίγουρο, το αν θα θέλει να συμμετάσχει στα καλλιστεία ή αν θα υπάρχουν καλλιστεία τότε, πολύ αμφιβάλλουμε. Για την ακρίβεια δεν θα βάζαμε ούτε ένα ευρώ στοίχημα.