Ποια star δήλωσε ότι έχει δει φάντασμα;

Γωγώ Φούντα
Ποια star δήλωσε ότι έχει δει φάντασμα;

Και μας έκανε να ανησυχούμε για την ψυχική της υγεία;

Σε μία άκρως τρομακτική και ανατριχιαστική αποκάλυψη προχώρησε η διάσημη ηθοποιός Keira Knightley στην εκπομπή The Tonight Show με οικοδεσπότη τον Jay Leno. Η σέξι star βρέθηκε εκεί λοιπόν, στο πλαίσιο προώθησης της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας της, Anna Karenina, ωστόσο η συζήτηση κάποια στιγμή ξέφυγε αρκετά από το... θέμα του έργου!

Δίχως φόβο και πάθος, η όμορφη Keira αποκάλυψε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι έχει δει... φάντασμα και μάλιστα σε πολυτελές ξενοδοχείο του Los Angeles! Φυσικά η ίδια, έσπευσε να δικαιολογήσει τον εαυτό της λέγοντας: «Δεν πιστεύω στα φαντάσματα αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω δει ένα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς». Όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό ξέσπασε σε δυνατά γέλια, αλλά η Keira ήταν αποφασισμένη να αφήσει τους πάντες χωρίς... μαλλιά και συνέχισε...

«Έμενα σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο στο Los Angeles μαζί με την μαμά μου. Είμασταν πολύ τυχερές γιατί όλα ήταν τέλεια. Ωραία κρεβατοκάμαρα, ωραίο μπάνιο, ωραίο καθιστικό. Έτσι όπως πήγαινα λοιπόν προς το καθιστικό, είδα έναν άγνωστο άντρα να κάθεται στον καναπέ. Σκέφτηκα ότι απλά μπέρδεψε τα δωμάτια και του είπα: «Γεια, λυπάμαι πολύ αλλά βρίσκεσαι σε λάθος δωμάτιο». Αμέσως μετά αυτός εξαφανίστηκε! Εννοείται ότι η μητέρα μου δεν είχε δει κανέναν και απλά με είχε ακούσει να μιλάω μόνη μου! Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω πάντως. Εξάλλου ήταν πρωί, δεν ήμουν σίγουρα μεθυσμένη».

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά με το κορίτσι αυτό...

Διαβάστε επίσης:

H Κeira Knightley απαντά στις φήμες περί ανορεξίας

Κάντο όπως η Keira Knightley

Οι ανησυχητικά αδύνατες celebrities