Συμβαίνει τώρα: το «έλα να δεις» στο λανσάρισμα της συλλογής Maison Martin Margiela για το H&M

Συμβαίνει τώρα: το «έλα να δεις» στο λανσάρισμα της συλλογής Maison Martin Margiela για το H&M

To Queen.gr αποκλειστικά στην πρώτη μέρα της συλλογής Maison Martin Margiela για το H&M.

Η μανία με το H&M μόνο σαν κάποια φρενίτιδα της εποχής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί βασισμένη σε πολύ καλή ποιότητα, άριστες συνεργασίες και άψογο marketing. Πώς αλλιώς μπορεί κανείς να εξηγήσει το στρίμωγμα, τις κλοτσιές, τις αγκωνιές ή κοινώς την «κλοτσοπατινάδα» που υπέστη για άλλη μια φορά η συντακτική ομάδα του Queen.gr προκειμένου να εξασφαλίσει μερικά φωτογραφικά ενσταντανέ και αρκετά πολύτιμα αξεσουάρ από τη νέα του συνεργασία.

Ο οίκος Maison Martin Margiela δεν είναι ευρείας κατανάλωσης, τα oversized ρούχα του δεν έχουν καμία σχέση με την ελληνική αισθητική και η ασημένια τσάντα σε σχήμα περιτυλίγματος καραμέλας δεν ταιριάζει με τη μέση Ελληνίδα νοικοκυρά. Εάν μας λέγατε πριν από μερικά χρόνια πως ο avant garde οίκος θα ανάγκαζε μάνες να στηθούν στην ουρά από το άγριο ξημέρωμα, γιαγιάδες να καλοπιάνουν τις πωλήτριες για να τους πουν πού βρίσκονται τα μποτάκια που ψάχνουν και πιτσιρίκια να κάνουν κοπάνα προκειμένου να δώσουν όλο τους το χαρτζιλίκι για ένα βραχιόλι- ρολόι που δε λέει καν την ώρα (καθώς δεν έχει καντράν), θα γελούσαμε δυνατά μέσα στη μούρη σας. Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα και όπως αποδεικνύεται, ο Έλληνας και κομπόδεμα έχει όταν θέλει και υπομονή όταν τα φέρει έτσι η ανάγκη (ο Margiela στην προκειμένη περίπτωση) και πολύ μεγάλο στόμα (μας στόλισαν για τα καλά και μόνο στην υποψία πως θα τους φάμε τη σειρά).

Κατά τα άλλα, το H&M έκανε και πάλι το θαύμα του δίνοντας τα χέρια με έναν από τους πιο iconic οίκους των τελευταίων 20 ετών. Υπερμεγέθεις γραμμές, αρχιτεκτονικά κοψίματα, εμφανείς ραφές και trompe l' oeuil τυπώματα, σε μία συλλογή από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια του Maison Martin Margiela, σε πιο προσιτές τιμές κατευθείαν για τη γκαρνταρόμπα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του καταστήματος για την υπομονή του και το χαμόγελο παρά τις παράλογες απαιτήσεις του πλήθους που σε κάποια περίπτωση ζήτησε να μιλήσει ακόμα και με το σχεδιαστή (ναι ειπώθηκε και αυτό) και ένα μεγάλο μπράβο σε τέτοιου είδους συνεργασίες που κάνουν τους μεγάλους οίκους προσιτούς στο ευρύ κοινό.

H&M σε ευχαριστούμε!

Διαβάστε επίσης:

Queen.gr αποκλειστικό: βρεθήκαμε στην επίσημη παρουσίαση Maison Martin Margiela για το H&M και σας τα λέμε όλα

Maison Martin Margiela for H&M New York: Mία διαφορετική παρουσίαση που μας καθήλωσε!

To Queen.gr μεταδίδει από το show Maison Martin Margiela for H&M στη Νέα Υόρκη (βίντεο
Συμβαίνει τώρα: Η σειρά της Marni για τα H&M ξεπούλησε μέσα σε λίγα λεπτά

Συμβαίνει τώρα: Το κοινό ψωνίζει τα Versace για την H&M και είμαστε εκεί