Δείτε τις προσωπικές φωτογραφίες της Beyonce απο τα γενέθλιά της!

Γωγώ Φούντα
Δείτε τις προσωπικές φωτογραφίες της Beyonce απο τα γενέθλιά της!

Η star μοιράζεται για ακόμα μία φορά προσωπικές της στιγμές με τους θαυμαστές της...

Όταν είσαι μία από τις μεγαλύτερες star του πλανήτη, με εκατομμύρια θαυμαστές και ακόμα περισσότερα στον τραπεζικό σου λογαριασμό, το να μοιραστείς προσωπικές σου φωτογραφίες και μάλιστα εντελώς άβαφη και ατημέλητη, απλά επιβεβαιώνει τον προσωπικό σου μύθο!

Ο λόγος για τη Beyonce η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter νέες εικόνες από τα γενέθλιά της τα οποία και γιόρτασε στις 4 Σεπτεμβρίου, στο πολυτελές οικογενειακό σκάφος! Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία έκλεισε τα 31, ποζάρει άνετη με το μαγιό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ατημέλητα μαλλιά ενώ σε άλλη φωτογραφία φαίνεται να κόβει περιχαρής την τούρτα των γενεθλίων της, η οποία έχει πάνω τα ονόματα των τριών μελών της χρυσής οικογένειας, της ίδιας, του συζύγου Jay Z αλλά και του τέκνου Blue Ivy.

H διάσημη show woman αναμένεται να κάνει δυναμικό comeback στον τελικό του Superbowl τον Φεβρουάριο, και βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες ώστε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Κάτι μας λέει ότι θα το κάνει... Περιμένουμε με αγωνία!

Διαβάστε επίσης:

Η μεγάλη νίκη του Obama: Όλοι οι celebrities που τον ψήφισαν και ο χαμός στο twitter

Η Beyoncé με αφέλειες!

Beyoncé: μπόλικο print, αφέλειες και Obama σκουλαρίκια