Σε ποια διάσημη 41χρονη ανήκει αυτό το κορμί;

Σε ποια διάσημη 41χρονη ανήκει αυτό το κορμί;

Η φωτογράφησή της με μπικίνι φοράει τα γυαλιά σε πολλές νεότερές της

Τον τελευταίο καιρό η διάσημη ηθοποιός φαίνεται να καλεί συνέχεια σπίτι της φωτογράφους, οι οποίοι την απαθανατίζουν να επιδεικνύει, με κάθε ευκαιρία, το καλογυμνασμένο σώμα της. Την περασμένη Πέμπτη η 41χρονη πόζαρε, για μία ακόμα φορά, με μπικίνι, στην αυλή του σπιτιού της και εμείς μείναμε να κοιτάμε τις τέλειες αναλογίες της.

Ο λόγος για την Denise Richards την οποία ευθαρσώς δηλώνουμε ότι ζηλέψαμε για τα γυμνασμένα πόδια και τους γραμμωμένους κοιλιακούς της. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Wild Things έχει, σίγουρα, μία σιλουέτα που -γυναίκες όλων των ηλικιών- ζηλεύουμε. Πριν από μερικές εβδομάδες, ήδη, η Richards, που έχει δύο κόρες από τον γάμο της με τον Charlie Sheen, έκανε μία παρόμοια φωτογράφηση, πάλι με μπικίνι, πάλι στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Μακάρι, μόνο, να μην το είχε παρακάνει τόσο με την «δουλειά» στο πρόσωπό της και να μπορούσαμε να πούμε ότι και αυτό είναι ανάλογο του σώματος.

Διαβάστε ακόμα:
Denise Richards: Mamma Mia
Η Denise Richards προσπαθεί να εξηγήσει στις κόρες της την κατάσταση του πατέρα τους Charlie Sheen, με τη βοήθεια βιβλίων