Αναγνωρίζετε τον star που μεταμορφώθηκε σε τραβεστί;

Γωγώ Φούντα
Αναγνωρίζετε τον star που μεταμορφώθηκε σε τραβεστί;

Δεν θα πιστέψετε ποιος μπορεί να είναι!

Μπορεί το γενικότερο προφίλ του να μην παραπέμπει σε οτιδήποτε γυναικείο μιας και είναι καρδιοκατακτητής αλλά και σκληρός ροκάς, αλλά για τις ανάγκες του ρόλου στην ταινία The Dallas Buyer's Club μεταμορφώθηκε σε τραβεστί και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία!

Ο λόγος για τον σέξι Jared Leto o οποίος μαζί με τον Matthew McConaughey και την Jennifer Garner συμπληρώνει το καστ της πολυσυζητημένης παραγωγής. Ο χαρακτήρας του Leto πάσχει από AIDS όπως και αυτός του McConaughey ενώ η Garner υποδύεται τη γιατρό τους.

Εκτός φυσικά από το βαρύ μακιγιάζ, τις περούκες αλλά και τα γυναικεία και άκρως αποκαλυπτικά ρούχα, ο Jared έπρεπε μεταξύ άλλων να φορέσει ψεύτικες βλεφαρίδες αλλά και να κάνει αποτρίχωση! Μάλιστα έγραψε στη σελόδα του στο Twitter: «Κυρίες μου, καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο σας. Σήμερα έμαθα ένα πράγμα. Η ομορφιά πονάει! Και κυρίως η αποτρίχωση»!

Ελπίζουμε η ταλαιπωρία των δύο πρωταγωνιστών να αξίζει τον κόπο, γιατί πραγματικά έχουν υποφέρει πολλά για τη συγκεκριμένη ταινία αν κρίνουμε και από τον Matthew-σκελετό-McConaughey!

Διαβάστε επίσης:

Matthew McConaughey: Τόσο αδύνατος που τρομάζεις

Ο Matthew McConaughey καταρρέει!

Ποια διάσημη ηθοποιός του Hollywood κάνει μαθήματα voodoo;