Ποιο διάσημο, νέο, ζευγάρι κερδίζει επάξια τον τίτλο του πιο «χαριτωμένου»;

Ποιο διάσημο, νέο, ζευγάρι κερδίζει επάξια τον τίτλο του πιο «χαριτωμένου»;

Μια πρόσφατη έξοδός τους στο Λονδίνο μας έκανε να λιώσουμε από τη γλύκα.

Είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας ταινίας που συμπρωταγωνιστούσαν και αμφότεροι είναι από τους πιο όμορφους και χαμηλών τόνων ηθοποιούς του Hollywood, αλλά και από τους πιο, ας πούμε, «ψαγμένους» και «εναλλακτικούς». Φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, με λίγα λόγια.

Ο λόγος για την Kirsten Dunst και τον Garrett Hedlund, οι οποίοι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «On The Road» και ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος. Έκτοτε είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας ζευγάρια στο χώρο της showbiz, και ένα από τα πιο αυθεντικά, κατά γενική ομολογία.

Κάτι που απέδειξαν για άλλη μια φορά πρόσφατα, όταν ο φακός των παπαράτσι τους έπιασε σε ένα βραδινό ραντεβού στην πόλη του Λονδίνου, όπου Dunst και Hedlund επισκέφθηκαν πρώτα μια pub, έπειτα ένα ιταλικό εστιατόριο για φαγητό και κατέληξαν σε ένα κοντινό σινεμά για ταινία. Καθ᾽ όλη τη διάρκεια του «μαραθώνιου» ραντεβού τους, τα βλέμματα που αντάλλασσαν καθώς και η γλώσσα του σώματός τους έδειχνε πως εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο πολύ ερωτευμένα παιδιά...

Διαβάστε επίσης:

Η Kristen Stewart και ο Garrett Hedlund είναι «Στον Δρόμο»

Τότε και τώρα: Η Kirsten Dunst είναι η celebrity που θα μείνει για πάντα νέα

Kirsten Dunst: αιθέρια στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας