Ποιος γόης του Hollywood δήλωσε ότι το να φιλάς τη Sarah Jessica Parker είναι... εφιάλτης;

Ποιος γόης του Hollywood δήλωσε ότι το να φιλάς τη Sarah Jessica Parker είναι... εφιάλτης;

Kαι όμως το δήλωσε!

Η Sarah Jessica Parker αποτελεί το είδωλο κάθε fashionista ανα τον κόσμο. Όμορφη, πετυχημένη και φυσικά πάντα καλοντυμένη. Μπορεί να μην έχει την κλασική ομορφιά των μοντέλων με τα αψεγάδιαστα πρόσωπα και κορμιά, παρόλα αυτά είναι πολύ γοητευτική και δε θα μας πήγαινε ποτέ ο νους ότι κάποιος θα... τόλμαγε να δηλώσει ότι έζησε έναν εφιάλτη προσπαθώντας να τη φιλήσει.


Ποιος είναι αυτός; Δεν είναι άλλος από τον γόη του Hollywood, Bradley Cooper. Ο διάσημος ηθοποιός, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι πέρασε ένα δράμα, την ώρα που την φιλούσε. Πώς και γιατί;


Ο Cooper είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα επεισόδιο της πετυχημένης σειράς Sex and the City, όπου ο ρόλος του απαιτούσε να φιλήσει την Carrie Bradshaw, κατά κόσμον γνωστή Sarah Jessica Parker. Και θα αναρωτηθείτε εύλογα, γιατί του φάνηκε εφιάλτης να την φιλήσει!

Η ιστορία έχει ως εξής: Στη διάρκεια των γυρισμάτων ο Cooper έπρεπε να οδηγάει μια χειροκίνητη Porsche. Όπως ο ίδιος τόνισε ήταν πολύ αγχωμένος και είχε μονίμως το νου του να μη χτυπήσει η Sarah το κεφάλι της στο ταμπλό!

Και σα να μην έφτανε το άγχος του, την ώρα του διαλείμματος, πετάχτηκε ένας από την παραγωγή και φώναζε: «Όχι γλώσσα! Όχι γλώσσα στη SJP!» Ο Bradley Cooper, αιφνιδιασμένος καθώς ήταν με απορία ρώτησε ποια είναι η Sarah Jessica Parker και πριν προλάβει να ολοκληρώσει την ερώτησή του, η σκηνή ξεκίνησε να γυρίζεται και η Parker τον άρπαξε ξαφνικά και τον φίλησε μέσα στο αμάξι.

Ο όμορφος ηθοποιός, μη προλαβαίνοντας να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, το μόνο που σκεφτόταν κατά τη διάρκεια του φιλιού, ήταν να κρατάει τη γλώσσα του όσο πιο πίσω γίνεται! Όπως δήλωσε χαριτολογώντας, ήταν ένα φιλί-εφιάλτης. Ο τρόμος και το άγχος του ήταν τόσο μεγάλος που δεν απόλαυσε ούτε δευτερόλεπτο, το έστω και χάριν των γυρισμάτων, φιλί του με τη star.


Παραστατικός και ιδιαίτερα αστείος στις αφηγήσεις του ο Bradley Cooper. Άραγε το είχε εκμυστηρευτεί αυτό στη Sarah Jessica Parker;

Διαβάστε ακόμα:

Sarah Jessica Parker: «Δεν είμαι fashion icon»

Sarah Jessica Parker- Lady Gaga- Naomi Campbell: τα διάσημα κορίτσια έγιναν καρτούν

H SJP και η σύντροφος του Mick Jagger μας προσφέρουν την καλύτερη φωτό της ημέρας