Ο Robert Pattinson και ο κροκόδειλος στο Vanity Fair Απριλίου

Ο Robert Pattinson και ο κροκόδειλος στο Vanity Fair Απριλίου

Ο 24χρονος ηθοποιός ποζάρει ως άλλος Κροκοδειλάκιας σε μια επεισοδιακή φωτογράφιση στη Λουιζιάνα για λογαριασμό του Vanity Fair.

Ο Robert Pattinson φιγουράρει στο εξώφυλο του Vanity Fair τέυχος Απριλίου ως άλλος Κροκοδειλάκιας έχοντας στους ώμους του έναν εντυπωσιακό αλλιγάτορα. Η φωτογράφιση έγινε σε ένα ράντσο με αμερικανικούς κροκόδειλους στη Λουιζιάνα ενώ ο ιδιοκτήτης του, John Price, ασχολείται με για την προστασία του συγκεκριμένου είδους που είναι πλέον υπό εξαφάνιση. Τη φωτογράφιση έκανε η γνωστή φωτογράφος Annie Leibovitz και λίγο μετά ο Robert Pattinson πραγματικά κινδύνεψε όχι από κροκόδειλους αλλά από ένα πλήθος θαυμαστριών που αντιλήφθηκαν την παρουσία του στην περιοχή.

Στη συνέντευξή του ο 24χρονος ηθοποιός παρόλο που δεν έχει επίσημα παραδεχθεί τη σχέση του με τη συμπρωταγωνίστρια στο «Twilight» Kristen Stewart δε διστάζει να την επαινέσει. Θεωρώ πως είναι πολύ καλή ηθοποιός και μάλιστα με είχε εντυπωσιάσει με την ερμηνεία της στο «Into the Wild», δήλωσε ο Robert Pattinson. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως παλιότερα πήγαινε τακτικά σινεμά αλλά δεν αισθάνεται άνετα να το κάνει τώρα και πρόσθεσε πως λατρεύει τις ιαπωνικές ταινίες όσο σνομπ και αν ακούγεται αυτό καθώς και την αμερικανική τηλεοπτική σειρά - ντοκιμαντέρ με τίτλο «Cops».