Η πρώην του Charlie Sheen τον κατηγορεί για αντισημιτισμό, ενδοικογενειακή βια και διαρκείς απειλές

Η πρώην του Charlie Sheen τον κατηγορεί για αντισημιτισμό, ενδοικογενειακή βια και διαρκείς απειλές

Η Brooke Mueller εξαπολύει το κατηγορώ της εναντίον του ηθοποιού.

Το σκάνδαλο του Charlie Sheen παίρνει πλέον τις διαστάσεις της αντίστοιχης υπόθεσης με πρωταγωνιστή τον Mel Gibson λιγο καιρό πριν. Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού τον κατηγορεί για ενδοικογενειακή βια, αντισημιτισμό και απειλές πως θα την αποκεφαλίσει και θα στείλει το κεφάλι της στην πεθερά του.

Μάλιστα, η Brooke Mueller δηλώνει πως ο Charlie είχε εκφράσει την πρόθεση να σκοτώσει τον μάνατζερ του Mark Burg και μερικούς εβραίους ακόμη κάτι που ο Mark δε δείχνει να πιστεύει τονίζοντας τη 12χρονη συνεργασία τους αλλά και το γεγονός ότι τόσο οι δικηγόροι όσο και η πρώην σύζυγος και οι γιοί του ηθοποιού είναι εβραίοι.

Ωστόσο οι κατηγορίες αυτές ήταν αρκετές για να αφαιρέσουν από τον Charlie Sheen την κηδεμονία των γιών του. Ο ηθοποιός θα πρέπει να μείνει μόνος στο σπίτι αυτές τις μέρες με τις δύο φίλες του, γνωστές πορνοστάρ, με τις οποίες συζεί (!) ενώ η Brooke επίσης εθισμένη στα ναρκωτικά υπόσχεται να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της και δηλώνει πως αν εντέλει κερδίσει την κηδεμονία θα φροντίσει τα παιδιά της μαζί με τη μητέρα της.

DPG Network