Η πρώην του Charlie Sheen τον κατηγορεί για αντισημιτισμό, ενδοικογενειακή βια και διαρκείς απειλές

Η πρώην του Charlie Sheen τον κατηγορεί για αντισημιτισμό, ενδοικογενειακή βια και διαρκείς απειλές

Η Brooke Mueller εξαπολύει το κατηγορώ της εναντίον του ηθοποιού.

Το σκάνδαλο του Charlie Sheen παίρνει πλέον τις διαστάσεις της αντίστοιχης υπόθεσης με πρωταγωνιστή τον Mel Gibson λιγο καιρό πριν. Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού τον κατηγορεί για ενδοικογενειακή βια, αντισημιτισμό και απειλές πως θα την αποκεφαλίσει και θα στείλει το κεφάλι της στην πεθερά του.

Μάλιστα, η Brooke Mueller δηλώνει πως ο Charlie είχε εκφράσει την πρόθεση να σκοτώσει τον μάνατζερ του Mark Burg και μερικούς εβραίους ακόμη κάτι που ο Mark δε δείχνει να πιστεύει τονίζοντας τη 12χρονη συνεργασία τους αλλά και το γεγονός ότι τόσο οι δικηγόροι όσο και η πρώην σύζυγος και οι γιοί του ηθοποιού είναι εβραίοι.

Ωστόσο οι κατηγορίες αυτές ήταν αρκετές για να αφαιρέσουν από τον Charlie Sheen την κηδεμονία των γιών του. Ο ηθοποιός θα πρέπει να μείνει μόνος στο σπίτι αυτές τις μέρες με τις δύο φίλες του, γνωστές πορνοστάρ, με τις οποίες συζεί (!) ενώ η Brooke επίσης εθισμένη στα ναρκωτικά υπόσχεται να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της και δηλώνει πως αν εντέλει κερδίσει την κηδεμονία θα φροντίσει τα παιδιά της μαζί με τη μητέρα της.