Πώς αισθάνεται ο Leonardo Di Caprio όταν φιλάει την 66χρονη Joanna Lumley;

Πώς αισθάνεται ο Leonardo Di Caprio όταν φιλάει την 66χρονη Joanna Lumley;

Που πήγαν τα ηλικιακά του standards;

Σίγουρα κανείς δεν περίμενε να το δει αυτό. Το Leonardo Di Caprio να ρίχνει τον πήχη που δεν του επιτρέπει να 'δοκιμάζει' θηλυκές γεύσεις άνω των 24ων ετών να φιλά παθιασμένα την Patsy Stone (την κατά κόσμον 66χρονη Βρετανίδα ηθοποιό Joanna Lumley).

Ο 38χρονος καρδιοκατακτητής και κατά συρροή μοντελοφάγος Leonardo DiCaprio δεν ακουμπά τα χείλη του ούτε σε 18χρονες αλλά ούτε και σε 22χρονες υπάρξεις τελευταία. Επιδίδεται σε ατέρμονα φιλιά με την κατά πολύ μεγαλύτερή του Joanna Lumley, για τις ανάγκες φυσικά της νέας του ταινίας The Wolf of Wall Street , υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Martin Scorsese.

Τα γυρίσματα κρατούν μήνες τώρα και έχει ήδη κυκλοφορήσει φήμη περί ειδυλλίου μεταξύ του ηθοποιού και της νεαρότατης Αυστραλιανής καταγωγής συμπρωταγωνίστριάς του, Margot Robbie. Τι είπε εκείνος; «Όχι. Δεν ισχύουν οι φήμες! Η Joanna Lumley είναι το νέο μου κορίτσι»!

Προφανώς και αστειευόταν... Τώρα να σας πούμε πολλά για την υπόθεση δύσκολο και για ποιο λόγο φυσικά ο ηθοποιός φιλιέται με την Lumley. Ίσως μέρος του ρόλου περιλαμβάνει την αποπλάνηση ηλικιωμένων γυναικών! Αν κρίνουμε από τον τίτλο μάλλον δεν έχει το ρόλο του καλού ο Leo! Φυσικά ο Di Caprio είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας ηθοποιός που θα βγάλει σε πέρας κάθε ρόλο, όπως και η Αγγλίδα πρωταγωνίστρια. «Καμιά φορά απαιτείται να ζήσουμε πράγματα που δεν θα δοκιμάζαμε στην πραγματικότητα, αν και ποτέ δεν ξέρεις». Σίγουρα η Lumley η οποία υπήρξε μεγάλη ενζενί του Βρετανικού κινηματογράφου και θεάτρου στα νιάτα της με πάμπολλες κατακτήσεις, θα είχε πολλά να δείξει στον Leo, αν και ο σταρ δεν ξεφεύγει από το block των 18-24!

Στο φιλμ συμπρωταγωνιστούν οι Jonah Hill, Matthew McConaughey, Kyle Chandler και Jean Dujardin, ενώ όλη η υπόθεση διαδραματίζεται στα '80s.

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος γόης του Hollywood δήλωσε ότι το να φιλάς τη Sarah Jessica Parker είναι... εφιάλτης;

H Yoko Ono θα σχεδιάσει την αντρική σειρά του Opening Ceremony!