Η κόρη του Keith Richards συνελήφθει για κατοχή ναρκωτικών χαπιών και καταστροφή δημόσιας περιουσίας

Η κόρη του Keith Richards συνελήφθει για κατοχή ναρκωτικών χαπιών και καταστροφή δημόσιας περιουσίας

Το όμορφο μοντέλο Theodora Richards συλλαμβάνεται στο Σόχο με μαριχουάνα και τα graffiti σπρέι του ανά χείρας.

Η κόρη του Keith Richards, Theodora Richards, συνελήφθει πρόσφατα για κατοχή μαριχουάνας και ναρκωτικών χαπιών αλλά και για τη δημιουργία graffiti σε δημόσιο κτίσμα. Το 25χρονο γνωστό μοντέλο έχει ποζάρει τακτικά σε περιοδικά όπως το Elle, το Rolling Stone, το Glamour and η Vogue ενώ πρόσφατα έκανε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση για λογαρισμό του Playboy.

Aκολουθώντας τα βήματα του άτακτου πατέρας της η Theodora είχε στην κατοχή της χάπια Vicodin και μια μικροποσότητα μαριχουάνας ενώ οι αστυνομικοι την εντόπισαν καθώς διακοσμούσε με τα σπρέι της την εκκλησία St. Anthony's στο Σόχο. Μάλιστα και ο ίδιος ο γερόλυκος των Rolling Stones, ο 67χρονός Keith είχε συλληφθεί παλιότερα για κατοχή ναρκωτικών.

Το μοντέλο απέρριψε το διακανονισμό που της πρότειναν οι δικαστές και αφορούσε δύο μέρες κοινοφελούς εργασίας και μία μέρα σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Η επόμενη δικάσιμος έχει οριστεί για την 21η Απριλίου και η Theodora κινδυνεύει με ένα χρόνο φυλάκιση αν εντέλει καταδικαστεί γεγονός που δεν δείχνει να την τρομάζει.