Nέο σκάνδαλο: Έχει κάνει sex tape η Emma Stone;

Γωγώ Φούντα
Nέο σκάνδαλο: Έχει κάνει sex tape η Emma Stone;

Tελικά τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι...

Ο θαυμαστός κόσμος του Hollywood δεν μας αφήνει ποτέ να βαρεθούμε και φροντίζει κάθε τόσο να μας τροφοδοτεί με μικρά και πιπεράτα νέα έτσι για να μας κρατά το ενδιαφέρον ζωντανό!

Το τελευταίο σκάνδαλο που είδε το φως της δημοσιότητας και μας άφησε και με το στόμα ανοιχτό ομολογουμένως, έχει να κάνει με την νεαρή star, Emma Stone. Η γλυκειά και αθώα ηθοποιός λοιπόν, τον τελευταίο καιρό ζει τον προσωπικό της... εφιάλτη, μιας και φήμες σχετικά με ένα sex tape που είχε κάνει χρόνια πριν, άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας!

Και μπορεί από την Kim Kardashian ή την Paris Hilton κάτι τέτοιο να το περιμέναμε, ίσως και πολύ χειρότερα πράγματα, αλλά σίγουρα από τη χαμηλοβλεπούσα Emma, δεν το φανταζόμασταν ούτε με σφαίρες!

Τo sex tape λοιπόν γυρίστηκε πριν αρκετά χρόνια, πολύ πριν η star αρχίσει να βγαίνει με τον Andrew Garfielfd και φυσικά πολύ πριν γίνει διάσημη. Ευτυχώς για εκείνη, τα... ντοκουμέντα βρίσκονται στα χέρια του τότε συντρόφου της, και προς το παρόν δεν κινδυνεύουν να διαρρεύσουν.

Βέβαια, ο πρώην σύντροφος μπορεί κάλλιστα να εκβιάσει τη διάσημη πλέον Emma και να της φάει πολλά, μα πάρα πολλά λεφτά! Ούτε ψύλλος στον κόρφο της!

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι η πιο καλοντυμένη γυναίκα του 2012 για τη Vogue;

Ποια είναι η νέα αγαπημένη τσάντα της Emma Stone;

Emma Stone-Halle Berry: Διάβασε τα χείλη τους!