Οι πιο σέξι γυναίκες του Hollywood παραδίδουν, ασυνήθιστα, μαθήματα aerobic

Οι πιο σέξι γυναίκες του Hollywood παραδίδουν, ασυνήθιστα, μαθήματα aerobic

Ο κωμικός και παρουσιαστής Jimmy Kimmel επιστράτευσε τις πιο hot right now γυναίκες της showbiz και τις έβαλε να γυμναστούν με έναν αρκετά ανορθόδοξο τρόπο.

Το πιο αξιοπερίεργο χαρακτηριστικό των Αμερικανών, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι πως ενώ πρόκειται για μια εξαιρετικά συντηρητική και πουριτανή κοινωνία, με τους πιο εξωφρενικούς νόμους στον κόσμο συγκεντρωμένους σε πολλές πολιτείες της , την ίδια ακριβώς στιγμή μπορούν να είναι και οι πιο ριζοσπαστικοί, πρωτοποριακοί και μοντέρνοι άνθρωποι στον πλανήτη. Και, κυρίως, με τις καλύτερες ιδέες για σάτιρα, έχοντας μερικά από τα πιο ικανά άτομα για αυτόν τον σκοπό.

Ο κωμικός Jimmy Kimmel έχει ένα από τα δημοφιλέστερα shows στην αμερικάνικη τηλεόραση και κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με διάφορους διάσημους φίλους του για την δημιουργία σκετς που όχι μόνο έχουν αντισυμβατικό χιούμορ αλλά σατιρίζουν και τους ίδιους τους celebrities παίζουν σε αυτά.

Ο κύριος Kimmel ξανάκανε λοιπόν τα μαγικά του και κατάφερε να συγκεντρώσει μερικές από τις πιο so-hot-right-now γυναίκες του Hollywood και, ως προσωπικός τους γυμναστής στο σκετς, να τις βάλει να κάνουν «διάφορα» με μπάλες γυμναστικής. Οι κυρίες όχι μόνο δεν τον υπακούν τυφλά, αλλά οι περισσότερες έχουν και ψύχωση μαζί του. Όλα αυτά για τις ανάγκες του σκετς, βέβαια, το οποίο σατιρίζει τον εθισμό των stars στην εξαντλητική γυμναστική ώστε να αποκτήσουν το τέλειο σώμα, με όποιον τρόπο χρειαστεί, μιας και, όπως λέει και ο ίδιος ο Kimmel πριν ξεκινήσει το video, «Εδώ στο Hollywood το να είσαι σε φόρμα είναι πιο σημαντικό από το να είσαι ζωντανός».

Απολαύστε το απίστευτο αυτό video και, όταν τελειώσει, σκεφτείτε για λίγο αν θα δεχόταν ποτέ καμία από τις δικές μας «celebrities» να κάνει ποτέ κάτι παρόμοιο. Ακριβώς.