Όλες οι αποδείξεις γιατί ο Pattinson σιχαίνεται το Twillight

Γωγώ Φούντα
Όλες οι αποδείξεις γιατί ο Pattinson σιχαίνεται το Twillight

Γιατί εμείς μιλάμε με ντοκουμέντα!

To έπος του Twillight έλαβε τέλος, προς μεγάλη απογοήτευση όλων των φανατικών οπαδών της ταινίας και φυσικά των συντελεστών οι οποίοι είχαν καλομάθει τόσα χρόνια. Και μπορεί οι νεαροί ηθοποιοί που συμμετείχαν στην τεράστια αυτή επιτυχία να απέκτησαν χρήματα, φήμη και δόξα, κάτι μας λέει όμως, ότι δεν τα έβαψαν και μαύρα που οι βρικολακοïστορίες επιτέλους τελείωσαν!

Και αν για τους υπόλοιπους συντελεστές κρατάμε μία επιφύλαξη, για τον Robert Pattinson μπορούμε πια να το πούμε με σιγουριά: Είναι πανευτυχής που δεν θα χρειαστεί να υποδυθεί ξανά τον Edwart Cullen! Αφενός το θέμα του με τις κάμερες και τις συνεντεύξεις, και αφετέρου οι απίστευτες απαντήσεις του σε ότι είχε να κάνει με τις ταινίες που τον έκαναν διάσημο, μας αποδεικνύουν ότι ο Rob είναι ένας κουλ τύπος ο οποίος τελικά σιχαινόταν το Twillight περισσότερο και από τους πιο φανατικούς του πολέμιους! Θα μας πείτε βέβαια, η συγκεκριμένη ταινία είναι και ο λόγος που γνώρισε την Stewart (η οποία έμελλε να τον κάνει παγκοσμίως ρεζίλι), αλλά με μία πιο προσεκτική ματιά, φτάνουμε στο συμπεράσμα ότι το... κέρατο είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης!

Θαυμαστής του Pattinson, έφτιαξε blog στο οποίο συγκέντρωσε τις πιο κουλές και απίστευτες απαντήσεις του νεαρού star μέσω των οποίων αποδεικνύεται περίτρανα, ότι όχι μόνο απεχθάνεται το Twillight αλλά ίσως και τη ζωή του... γενικότερα! Δείτε το εδώ και ξεκαρδιστείτε στα γέλια!

Διαβάστε επίσης:

Robert Pattinson: Τέλος το Twillight τέλος και η Kristen;

Η Kristen Stewart εξομολογείται: «Ακόμη αισθάνομαι πως ο κόσμος με μισεί»

Ποιος πρωταγωνιστής του «Twilight» χρειάστηκε μασάζ στα οπίσθια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;