To «Λουλούδι της Επανάστασης» της Rihanna

To «Λουλούδι της Επανάστασης» της Rihanna

Η εκκεντρική τραγουδίστρια λανσάρει το πρώτο της άρωμα.

Από τον ερχόμενο Φεβρουάριο, όλες όσες θεωρείτε την Rihanna style icon και ξέρετε απ΄ έξω τα κομμάτια της, θα μπορείτε πλέον να μυρίζετε το ίδιο με αυτήν, ή τουλάχιστον στο περίπου.

Η κοκκινομάλλα (πλέον) σουπερστάρ ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου της αρώματος, το οποίο θα ονομάζεται «Reb'l Flower», όπου «Reb'l» μια πιο «μάγκικη» εκφορά του «rebel», και όλο μαζί μεταφρασμένο ως «Το Λουλούδι της Επανάστασης». Η ίδια είπε πως έτσι συνήθιζε να την φωνάζει η γιαγιά της, όταν ήταν μικρή στα νησιά Barbados.

Όσο αφορά στο άρωμα, η Rihanna έψαξε πολύ με τους ειδικούς για να δημιουργήσουν μια μυρωδιά τόσο ιδιαίτερη όσο και η ίδια, ώστε «να δηλώνει πως "η Rihanna ήταν εδώ", να είναι απολαυστικό και ξεχωριστό και να αφήνει διακριτικά στοιχεία σεξουαλικότητας», για να μεταφέρουμε τα ακριβή της λόγια. Όλη αυτή η ανάγκη για ιδιαιτερότητα κατέληξε στα εξής συστατικά: ώριμα εξωτικά φρούτα, πολυτελή λουλούδια και αρωματικά μείγματα βανίλιας, πατσουλί και σανδαλόξυλου.

Θα κοστίζει μόνο 49 δολάρια, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε μέχρι τον Φεβρουάριο για να μετατραπείτε σε «επαναστατικά λουλούδια».