Βοσκόπουλος – Γκερέκου: Πώς το διάσημο ζευγάρι έφτασε στο χωρισμό

Βοσκόπουλος – Γκερέκου: Πώς το διάσημο ζευγάρι έφτασε στο χωρισμό

Χωρίζουν μετά από 16 χρόνια γάμου

Ο διάσημος τραγουδιστής και ο όμορφη βουλευτίνα δεν είναι πλέον ζευγάρι, όπως έγραψε πρόσφατα το περιοδικό ciao επιβεβαιώνοντας τις φήμες οι οποίες δειλά δειλά είχαν κάνει την εμφάνισή τους σε συζητήσεις σε παρέες, δημοσιογραφικές και μη.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, αλλά και το ρεπορτάζ που έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός star, τα προβλήματα στο γάμο του ζευγαριού άρχισαν όταν εμφανίστηκε το οικονομικό σκάνδαλο που αφορούσε στα χρέη του Τόλη προς την Εφορία. Η Άντζελα που εκείνη την εποχή ήταν υφυπουργός, παρατήθηκε από τη θέση της, αλλά στάθηκε στο πλευρό του Τόλη στηρίζοντάς τον. Όμως τα προβλήματα άρχισαν και από τότε το ζευγάρι ποτέ δεν θα ήταν το ίδιο. Τον τελευταίο καιρό η Άντζελα περνάει τον περισσότερο χρόνο της στην Κέρκυρα πράγμα που δεν πέρασε απαρατήρητο από γνωστούς και συνεργάτες. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα στη βουλευτίνα τη δικαιολογούν λέγοντας πώς η ίδια προτιμά να περνάει αρκετό χρόνο στο τόπο εκλογής της, ενώ ο Τόλης είναι μόνος του στο σπίτι τους στη Γλυφάδα.

Μάλιστα ανιψιός του τραγουδιστή, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή πώς το καλοκαίρι το ζευγάρι πέρασε ξεχωριστά τις διακοπές του και πως ο Τόλης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω του χωρισμού τους. «Δεν είναι και στην καλύτερή του κατάσταση. Άμα δεν είναι στα καλά του, δεν πάει πουθενά αυτός. Ο Βοσκόπουλος όταν έχει στεναχώριες δεν σηκώνει τηλέφωνα, δεν μιλάει πουθενά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ανιψιός του Βοσκόπουλου και συνέχισε «Ξέρω ότι μένουν χώρια. Ο ένας στην Κέρκυρα και ο άλλος στην Γλυφάδα. Είναι κάτι που έχω μάθει από συγγενείς και γνωστούς. Λόγω της ιδιότητας που έχει τώρα η Άντζελα, μάλλον το έχουν κρύψει».
Σύμφωνα λοιπόν και με το ρεπορτάζ και με τις φήμες που τόσο καιρό δεν είχαν επιβεβαιωθεί άλλο ένα αγνοημένο μας ζευγάρι πηγαίνει για διαζύγιο μετά από 16 χρόνια γάμου και ένα παιδί.