Scarlett Johansson & Sean Penn: όχι πια φίλοι μόνο σεξ (ή το αντίστροφο)

Scarlett Johansson & Sean Penn: όχι πια φίλοι μόνο σεξ (ή το αντίστροφο)

Φίλοι; Εραστές; Κανείς δεν ξέρει ακόμα πολλά για αυτό το νέο ζευγάρι του Hollywood, οι φωτογραφίες όμως -όπως και οι καλοθελητές- έχουν αρκετά να πουν.

Αυτός είναι 50 χρονών, αυτή 26, όταν μιλάμε όμως για ζευγάρια της showbiz οι ηλικίες είναι απλώς λεπτομέρειες. Φαίνεται λοιπόν πως ο Sean Penn, που έχει χωρίσει από το καλοκαίρι του 2009 με την επί 13 χρόνια σύζυγό του Robin Wright, και η Scarlett Johansson, φρεσκοχωρισμένη από τον Ryan Reynolds με τον οποίο ήταν παντρεμένη για μόλις δύο χρόνια, περνούν πολύ χρόνο μαζί τελευταία και όχι ακριβώς για δουλειές.

Οι φήμες γύρω από την «ύποπτη» σχέση τους ξεκίνησαν στις 5 Φεβρουαρίου, όταν η οικειότητα που είχαν μεταξύ τους σε ένα πάρτι στο L.A. για την ταινία «Black Swan», τράβηξε τα βλέμματα των παρευρισκόμενων. Οι δυο τους, σύμφωνα με πηγές, φλέρταραν όλο το βράδυ και αγνοούσαν όσους βρίσκονταν τριγύρω.

Έπειτα, ο φακός των παπαράτσι τους έπιασε σε ένα κουβανέζικο εστιατόριο στο Los Angeles όπου είχαν βγει για μεσημεριανό, και η φωτογραφία της Johansson να έχει ακουμπήσει απλωμένο το πόδι της πάνω στα πόδια του Penn, έκανε τον γύρο των ηλεκτρονικών και έντυπων κίτρινων φυλλάδων.

Η τελευταία είδηση που βγήκε σήμερα είναι πως το ζευγάρι –των οποίων βέβαια κανένας από τους εκπροσώπους δεν έχει παραδεχτεί τίποτα και όλοι αρνούνται οποιαδήποτε άλλη σχέση μεταξύ τους πέραν της φιλικής- έκανε ένα ταξίδι αστραπή στο Μεξικό την Τρίτη το πρωί με ιδιωτικό τζετ, ο φακός τους έπιασε να τρώνε σε ένα εστιατόριο το βράδυ της ίδιας μέρας και, την Τετάρτη το πρωί επέστρεψαν στο L.A.

Εντάξει, μπορεί απλώς να έψαχναν ένα μαγαζί που να κάνει καλές margaritas, ας μην το κάνουμε και θέμα.