Kate Winslet: Βραβεύτηκε από την βασίλισσα Ελισάβετ

Kate Winslet: Βραβεύτηκε από την βασίλισσα Ελισάβετ

Υπέρτατη διάκριση για την Βρετανίδα ηθοποιό

Μπορεί να έχει υπάρξει πολλάκις υποψήφια για κάθε είδους βραβείο υποκριτικής, και να είναι κάτοχος Όσκαρ και BAFTA, αλλά η απόλυτη βράβευση ήρθε, για την Kate Winslet, την Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου, όταν κλήθηκε στο Παλάτι του Buckingham, να παραλάβει την τιμητική διάκριση του Μεταλλίου Τιμής της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (CBE), από την ίδια την βασίλισσα Ελισάβετ. Την διάκριση απέσπασε η Winslet για το σύνολο της δουλειάς της στην υποκριτική, αλλά και το φιλανθρωπικό έργο της.

Όσο η βασίλισσα καρφίτσωνε το μετάλλιο στο πέτο της ηθοποιού, την ρώτησε αν απολαμβάνει την δουλειά της, «Της απάντησα ναι. Την απολαμβάνω, αλλά όχι όσο τη μητρότητα», δήλωσε αμέσως μετά η ηθοποιός. «(Η βασίλισσα) μου απάντησε: "Είναι η καλύτερη δουλειά του κόσμου"».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η Winslet, που για την περίσταση φόρεσε σύνολο του οίκου Alexander McQueen, δήλωσε «βαθύτατα συγκινημένη» για τη βράβευση. «Η αίσθηση της βαρύτητας της βράβευσης είναι τεράστια, και, κατά κάποιο τρόπο, νιώθεις ότι ολόκληρη η χώρα αναγνωρίζει την δουλειά σου», είπε η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα:
Δείτε το δοκιμαστικό της Kate Winslet για τον Τιτανικό,15 χρόνια μετά
Ποιοι διάσημοι φίλοι της Kate Winslet «καπελώθηκαν» για... καλό σκοπό;
H Κate Winslet και ο εφιάλτης του Τιτανικού