Ποια σταρ έκανε την πιο προκλητική φωτογράφησή της μέχρι σήμερα και μας άφησε άναυδους;

Ποια σταρ έκανε την πιο προκλητική φωτογράφησή της μέχρι σήμερα και μας άφησε άναυδους;

Με το που τελείωσε η διάσημη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε, η ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε femme fatale.

Την γνωρίσαμε ως γλυκιά, καθώς πρέπει και, ίσως υπερβολικά, «preppy» κοσμική περσόνα του Upper East Side του Μανχάταν, άριστη μαθήτρια αλλά και δολοπλόκα γυναίκα, μέσα από την hit σειρά «Gossip Girl». Το όνομά της ήταν Blair Waldorf και η σχέση της με τον Chuck Bass κατάφερε να γράψει ιστορία ως το απόλυτο love story που κάθε κορίτσι θα ήθελε να ζήσει.

Τώρα όμως που το Gossip Girl είναι παρελθόν (η τελευταία σεζόν ήδη προβάλλεται στην Αμερική και τελειώνει τον Δεκέμβριο), η Leighton Meester αποφάσισε να «πετάξει» από πάνω της την εικόνα της Blair και να δείξει το αληθινό της πρόσωπο. Το οποίο μεταξύ άλλων, είναι απίστευτα σέξι.

Η 26χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το arty περιοδικό Flaunt και έκλεισε πολλά στόματα -ή μάλλον τα άφησε ορθάνοιχτα για πολλή ώρα.

Βλέπετε, μπορεί η Blake Lively να είχε τον τίτλο της femme fatale στο Gossip Girl, στην αληθινή ζωή όμως εμείς πίνουμε νερό στο όνομα της Meester, καθώς η μελαχρινή γοητεία της, το σπιρτόζο χιούμορ της, ο τρόπος που παίζει με την εμφάνισή της με τρομερή άνεση, αλλάζοντας από χαριτωμένο κορίτσι της διπλανής πόρτας σε σαγηνευτική, σέξι γυναίκα με βλέμμα γεμάτο υποννοούμενα, αλλά και τα πολλά ενδιαφέροντά της (εκτός από ηθοποιός είναι και πετυχημένη ροκ τραγουδίστρια και, φυσικά, style icon) είναι τα διαπιστευτήρια που χρειάζεται για να βγάλει νοκ άουτ την ξανθιά Καλιφορνέζα.

Δείτε τη φωτογράφηση για το Flaunt και μπείτε κι εσείς στην ομάδα Leighton.


Διαβάστε επίσης:

Ποιο διάσημο, στυλάτο κορίτσι το έριξε στο μπρα ντε φερ;

Leighton Meester: εμπιστεύεται τα print της Mary Katrantzou

Leighton Meester: Θα αλλάξει τα μαλλιά της μετά το φινάλε του Gossip Girl;