Anna Nicole Smith: Η 6χρονη κόρη της έγινε μοντέλο της Guess

Γωγώ Φούντα
Anna Nicole Smith: Η 6χρονη κόρη της έγινε μοντέλο της Guess

H κόρη της αδικοχαμένης star στα βήματα της μητέρας της...

Υπήρξε μία από τις πιο τραγικές φιγούρες της παγκόσμιας showbiz η οποία από το ζενίθ έφτασε κυριολεκτικά στο ναδίρ. Λάμψη, ομορφιά, χρήματα, ξενύχτια, καταχρήσεις και πολλοί άνρες συνέθεταν την καθημερινότητα της Anna Nicole Smith, η οποία δεν δίστασε στα 26 της χρόνια να παντρευτεί τον σχεδόν αιωνόβιο πολυεκατομμυριούχο J. Howard Marshall, κληρονομώντας φυσικά μετά το θάνατό του, μία αμύθητη περιουσία αλλά και πολλά πολλά προβλήματα.

Ο θάνατος του 20χρονου γιου της, Daniel Smith τον Σεπτέμβριο του 2006, την ώρα μάλιστα που επισκεπτόταν την ίδια και τη νεογέννητη αδερφή του στο μαιευτήριο ήταν κάτι που τη συγκλόνισε και κυριολεκτικά την σκότωσε. Τίποτα όμως δεν προμήνυε την επίσης τραγική συνέχεια και το θάνατο της ίδιας έπειτα από κοκτέιλ φαρμάκων σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Και μπορεί από τότε, ο σύντροφός της και πατέρα της κόρης της Dannielynn Hope Marshall Smith Stern Birkhead, Larry Birkhead να αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου το παιδί του να μεγαλώσει φυσιολογικά, ωστόσο μία νέα είδηση κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες.

Η 6χρονη Dannielynn λοιπόν, επιλέχθηκε ως το κεντρικό πρόσωπο της παιδικής καμπάνιας της εταιρείας Guess, ακολουθώντας τα χνάρια της μαμάς της, η οποία υπήρξε μοντέλο της ίδιας φίρμας, 20 χρόνια πριν. Η μικρούλα με την αγγελική ομορφιά, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ενθουσιασμένη με τη νέα της ασχολία και ανυπομονεί να δει το project ολοκληρωμένο. Από την μεριά του ο πατέρας της, αρνήθηκε τις κατηγορίες για εκμετάλλευση της κόρης του, λέγοντας πως ήταν επιλογή της ίδιας να κάνει κάτι τέτοιο(!) και πως πάνω από όλα βάζει την μόρφωση και την ηρεμία του παιδιού του.

Ας ελπίσουμε η αξιολάτρευτη πιτσιρίκα να ξεφύγει από την κατάρα από της οικογένειας και ο πατέρας της να μην επιδείξει την συμπεριφορά του παρελθόντος...

Διαβάστε επίσης:

Αγαπημένοι σταρ που έφυγαν νωρίς!

Oι πιο διάσημοι γάμοι από συμφέρον