Ryan Gosling- Eva Mendes: Το πιο hot ζευγάρι του Hollywood βολτάρει χεράκι-χεράκι (photos)

Ryan Gosling- Eva Mendes: Το πιο hot ζευγάρι του Hollywood βολτάρει χεράκι-χεράκι (photos)

Στιλάτοι κυκλοφορούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Ryan Gosling: Αποτελεί το αντικείμενο του πόθου πολλών γυναικών ανα τον κόσμο, αφού είναι όμορφος, πετυχημένος, ταλαντούχος και «τυπάς». Eva Mendes: Οι άντρες τρελαίνονται για την μεσογειακή Eva, η οποία λόγω ταμπεραμέντου και άψογης εμφάνισης τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της, και όχι άδικα. Οι δυο τους όπως ήδη γνωρίζουμε αποτελούν ζευγάρι και μπορεί ως γυναίκες να μας ενοχλεί ιδιαίτερα που ο Ryan δεν είναι πια «ελεύθερο πουλί», όμως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ταιριάζουν πολύ και δικαίως τους ακολουθεί η φήμη του πιο «hot ζευγαριού» του Hollywood.


Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό ανήμερα του Thanksgiving, να περπατάνε άνετοι στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Oι δυο τους είχαν περάσει αρκετό χρόνο χώρια, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά φρόντισαν να περάσουν τη σημαντική για τους Αμερικάνους, ημέρα των Ευχαριστιών, μαζί.


Οι δυο τους περπατούσαν χαλαροί και απολάμβαναν την πρωινή τους βόλτα, συζητώντας και χαμογελώντας ο ένας στον άλλο. Το ντύσιμό τους ταίριαζε άψογα. Και οι δύο casual chic ντυμένοι, ο μεν Ryan με τζιν παντελόνι και καρό jacket και η δε Eva, με ένα μπεζ παλτό και ένα κυπαρισσί παντελόνι. Το έντονο μπλε σκουφάκι της ηθοποιού απογείωσε το όλο look της. Ο Ryan με τη σειρά του είπε να καλυφθεί με την κουκούλα του φούτερ του. Δε φανταζόμαστε να πίστευαν ότι με αυτόν τον τρόπο θα πέρναγαν απαρατήρητοι... Τα γυαλιά και των δύο ολοκλήρωναν ιδανικά το άψογο, ομολογουμένως couple style τους.


Τι να πούμε; Πάντα τέτοια παιδιά! Ο έρωτας τους πάει πολύ...

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τον Ryan Gosling 12 χρονών στη πρώτη του (αξιολάτρευτη) συνέντευξη!

Ryan Gosling: Έβγαλε βόλτα την μαμά του

Εva Mendes: Ζηλεύει παράφορα τις θαυμάστριες του Ryan Gosling