Δείτε τον Robert Pattinson στα πρώτα του βήματα ως μοντέλο!

Δείτε τον Robert Pattinson στα πρώτα του βήματα ως μοντέλο!

Μια φωτογραφία την οποία ο σταρ προσπάθησε να εξαφανίσει!

Όλοι έχουμε κάτι από το παρελθόν που θα θέλαμε να μείνει καλά θαμμένο εκεί πίσω και να μην κάνει ποτέ την εμφάνισή του στο σήμερα. Έτσι και ο Robert Pattinson προσπάθησε με μανία να εξαφανίσει τα πρώτα του βήματα ως μοντέλο για... εσώρουχα στην εφηβεία.

Ο νεαρός Rob ήθελε να γίνει μοντέλο και ένα πρακτορείο στην Αγγλία τον προωθούσε. Αγύμναστος και με αρκετό μπουτάκι για τα ούτε 17 του χρόνια, ποζάρει με ένα όχι ακριβώς αξιαγάπητο puppy face για κινέζικο περιοδικό. Με τη γραβάτα τυλιγμένη στο λαιμό και ένα μποξεράκι σχεδόν ανύπαρκτο, ακουμπά την πλάτη του σε μία σέξι grunge μονδέλα.... και ποζάρει ένοχα φορώντας καλά παπούτσια και κάλτσες!

Το μόνο που παραμένει ίδιο είναι τα μαλλιά του! Ο τίτλος της φωτογράφισης "school boy gone bad" μας βάζει λίγο στο νοημα. Αν και δεν υπάρχουν άλλες φωτογραφίες διαθέσιμες, καταλαβαίνουμε πως το μόντελινγκ δεν θα μπορούσε να είναι το φόρτε του. Στις περισσότερες δουλειές που πήγε να κλείσει τον θεωρούσαν gay, και ως υποψήφιο gay icon είχε μεγάλη ζήτηση.

Ο Robert όμως δεν ήθελε να συνδεθεί το όνομά του με κάτι τέτοιο μιας και ένιωθε πάντα απόλυτα straight. Η μαμά του ήταν παρούσα στην εν λόγω φωτογράφιση όπως και σε κάθε δουλειά του ως νεαρό μοντέλο. Σύντομα το ταλέντο του στην υποκριτική έγινε αντιληπτό και μέσω του πρακτορείου του -ένα χρόνο μόλις μετά, κατάφερε να κερδίσει ένα ρόλο στο "Harry Potter," ενώ 4 χρόνια αργότερα η ζωή του άλλαξε οριστικά χάρη στο "Twilight."

Διαβάστε ακόμη:

Anna Nicole Smith: Η 6χρονη κόρη της έγινε μοντέλο της Guess

Ποια σταρ έκανε την πιο προκλητική φωτογράφησή της μέχρι σήμερα και μας άφησε άναυδους;