Ποιοι διάσημοι παρακολούθησαν με τα παιδιά τους την εκπληκτική παράσταση “Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα” του Χάρη Ρώμα; (photos)

Ποιοι διάσημοι παρακολούθησαν με τα παιδιά τους την εκπληκτική παράσταση “Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα” του Χάρη Ρώμα; (photos)

Mια παράσταση που θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά

Επώνυμες μαμάδες και μπαμπάδες παρακολούθησαν με τα παιδιά τους την πρεμιέρα του καινούριου παιδικού θεατρικού έργου του Χάρη Ρώμα, "Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα", στο θέατρο REX.


"Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα είναι ένα σύγχρονο πολιτικό παραμύθι που αναφέρεται σε καταστάσεις της σημερινής ελληνικής πραγματικότητας που είναι τόσο οικίες στα παιδιά αλλά και στους γονείς. Θέλει να διδάξει στους νεαρούς θεατές τις αξίες της οικογένειας και της δικαιοσύνης, καυτηριάζοντας την αλαζονεία της εξουσίας.


Ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε την παράσταση βρέθηκαν με τα παιδιά τους ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με την Μπέσυ Μάλφα, η Άννα Κουρή με την ανιψιά της, η Βάσω Γουλιελμάκη, ο Μάνος Παπαγιάννης, ο Αντώνης Βλοντάκης, η Αννίτα Ναθαναήλ και πολλοί άλλοι. Τα παιδιά λάτρεψαν την παράσταση και δήλωναν κατενθουσιασμένα!
"Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα", είναι μια υπέρ - παραγωγή του ομίλου Μαροσούλη, σε μια μεγάλη σκηνή που ολόκληρα επίπεδά της ανεβοκατεβαίνουν, με ευφάνταστα σκηνικά της Αθανασίας Σμαραγδή, φουτουριστικά κοστούμια της Έβελυν Σιούπη, μουσική του υπέροχου Γιάννη Ζουγανέλη, χορογραφίες της νέας και πολλά υποσχόμενης Μόνικας Κολοκοτρώνη ενώ παίρνουν μέρος έντεκα ειδικά επιλεγμένοι ηθοποιοί που διαλέχτηκαν ειδικά για να υπηρετήσουν τις ανάγκες του έργου.

Παίζουν αλφαβητικά:
Χάρης Αγγέλου, Γιώργος Βουβάκης, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Εύη Κολιούλη, Αναστάσης Κολοβός, Βίκυ Κουμούτσου, Ελένη Λιάσκα, Αλεξάνδρα Ντούση, Θάνος Μπίρκος, Μαρία Μπράιλα

Η παράσταση διαρκεί 2 ώρες με διάλειμμα

Παραστάσεις:
• Καθημερινές 10-12 π.μ για σχολεία
• Κυριακές 11.30 και 15.00 μ.μ. για το κοινό - Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

REX
Πανεπιστημίου 48
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103825842